Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Corazon Rock 80 plus

Diskusná téma K článku: Batoh Corazon Rock 80 plus

Pri výbere batohu som zohľadňoval prevedenie, materiál, chrbtový systém a v neposlednom rade aj cenu. Po preštudovaní veľkého množstva recenzií, diskusných tém na fórach som sa pred tromi mesiacmi rozhodol pre Corazon Rock 80 plus. Základná charakteristika - Cordura, made in CZ, nastaviteľný chrbtový systém a bočné kapsy. Tu sú moje dojmy z trojmesačného používania.

Atilla

Má totiž moc nízko zádový systém. Mam ho taky a první den než jsem na to přišel mi taky takhle napínaly balančáky nosné popruhy. Není zas až tak malý na ten batoh. Mám 181cm a záda mám nastavené na XL-6. Jinak batoh je opravdu dobrý.

Rado

Rijur: v Bratislave som hladal aj ja, ale nic (este som nebol v niektorych obchodnych centrach, ale tam tiez asi nebude).
Lubo: jasne, budem ti velmi vdacny - mozes sem: radoslav.pesek@gmail.com
Dik obom.

Matob

okoloiduci: hentam su zle nastavene, uz som sa s tym dlhsie pohraval, teraz to je fajn, ale stale ho mam najnizsie jak to rozumne ide, asi 3 cm nad bedrakom. Proste som maly,no, s tym nic nenarobim(nie ze by mi to vadilo)

Lubo

Rado, v pripade zaujmu ti mozem poslat na mail kontakt na jednu pani, co riesi distribucne veci priamo u vyrobcu. Je velmi ochota, urcite ti rada poradi, kde na SVK by si Carazon mohol najst. Podla toho co mi vsak pisala v case publikacie clanku, tak nemaju na slovensku ziadneho obchodneho zastupcu a teda ani priamy dosah na obchody. Tusim funguju cez nejaky velkosklad...a potom je na obchodnikoch, ci si to do shopov zoberu.

Okoloiduci

kamo ak ten batoh nosis nastaveny tak ako je to na obr. 2 (z profilu) tak ti z rovno od klavesnice mozem povedat ze mas zle nastavene popruhy - mas moc dotiahnute horne balancne, a pre zmenu pravdepodobne moc povolnene normalne nosne popruhy. Takze ak ti mozem poradit, povol uplne horne balancaky, dotiahni nosne popruhy tak aby si mal bedrak tam kde treba, a potom zlahka dotiahni horne balancne (tak, aby sa ti nalozeny batoh pri chodzi nekyval)

Rujir

Ak si dobre pamatam, tak Mato zije v Prahe, takze ho asi kupil tam. Na SK Corazon takmer nie je, ja som ho videl len raz v T-sporte v TN, ale to uz bolo davno. Za skusku to ale stoji. V BA ho nemaju nikde.

Rado

Zdravim, chcem sa spytat autora clanku, kde kupil ten Corazon? Popripade, ci by nevedel niekto poradit, kde na Slovensku sa daju Corazony zohnat - najlepsie v Bratislave a okoli alebo v Trencine a okoli... Zhanam konkretne ARCO 35. Dik.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum