Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Corazon Rock 80 plus

Diskusná téma K článku: Batoh Corazon Rock 80 plus

Pri výbere batohu som zohľadňoval prevedenie, materiál, chrbtový systém a v neposlednom rade aj cenu. Po preštudovaní veľkého množstva recenzií, diskusných tém na fórach som sa pred tromi mesiacmi rozhodol pre Corazon Rock 80 plus. Základná charakteristika - Cordura, made in CZ, nastaviteľný chrbtový systém a bočné kapsy. Tu sú moje dojmy z trojmesačného používania.

Rado

Zdravim, chcem sa spytat autora clanku, kde kupil ten Corazon? Popripade, ci by nevedel niekto poradit, kde na Slovensku sa daju Corazony zohnat - najlepsie v Bratislave a okoli alebo v Trencine a okoli... Zhanam konkretne ARCO 35. Dik.

Rujir

Ak si dobre pamatam, tak Mato zije v Prahe, takze ho asi kupil tam. Na SK Corazon takmer nie je, ja som ho videl len raz v T-sporte v TN, ale to uz bolo davno. Za skusku to ale stoji. V BA ho nemaju nikde.

Okoloiduci

kamo ak ten batoh nosis nastaveny tak ako je to na obr. 2 (z profilu) tak ti z rovno od klavesnice mozem povedat ze mas zle nastavene popruhy - mas moc dotiahnute horne balancne, a pre zmenu pravdepodobne moc povolnene normalne nosne popruhy. Takze ak ti mozem poradit, povol uplne horne balancaky, dotiahni nosne popruhy tak aby si mal bedrak tam kde treba, a potom zlahka dotiahni horne balancne (tak, aby sa ti nalozeny batoh pri chodzi nekyval)

Lubo

Rado, v pripade zaujmu ti mozem poslat na mail kontakt na jednu pani, co riesi distribucne veci priamo u vyrobcu. Je velmi ochota, urcite ti rada poradi, kde na SVK by si Carazon mohol najst. Podla toho co mi vsak pisala v case publikacie clanku, tak nemaju na slovensku ziadneho obchodneho zastupcu a teda ani priamy dosah na obchody. Tusim funguju cez nejaky velkosklad...a potom je na obchodnikoch, ci si to do shopov zoberu.

Matob

okoloiduci: hentam su zle nastavene, uz som sa s tym dlhsie pohraval, teraz to je fajn, ale stale ho mam najnizsie jak to rozumne ide, asi 3 cm nad bedrakom. Proste som maly,no, s tym nic nenarobim(nie ze by mi to vadilo)

Rado

Rijur: v Bratislave som hladal aj ja, ale nic (este som nebol v niektorych obchodnych centrach, ale tam tiez asi nebude).
Lubo: jasne, budem ti velmi vdacny - mozes sem: radoslav.pesek@gmail.com
Dik obom.

Atilla

Má totiž moc nízko zádový systém. Mam ho taky a první den než jsem na to přišel mi taky takhle napínaly balančáky nosné popruhy. Není zas až tak malý na ten batoh. Mám 181cm a záda mám nastavené na XL-6. Jinak batoh je opravdu dobrý.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov