Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Jesenné fotostretnutie na Zbojskách

Diskusná téma K akcii: Jesenné fotostretnutie na Zbojskách

Októbrové stretnutie amatérskych fotografov a zároveň turistov sa uskutoční na pomedzí Veporských vrchov a Národného parku Muránska planina. Sedlo Zbojská je ideálnym východiskovým bodom pre náročné i krátke túry do okolitej očarujúcej prírody, ktorá bude odetá do jesenných farieb.

Sona

Tura s Tomasom je vzdy zaujimava :)

MisoM

no toto tak aj kanoning ste tam mali, pekne :)

Sona

Pre mna bol skvely zazitok aj Tomasov piatkovy kanoning :) Kazdopadne som sa navnadila aj na zimnu turistiku v tejto lokalite. O gurmanskych zazitkoch no comment, syry som dnes mala na ranajky.

Rbr69

Samozrejme netreba zabudat ani na najrychlejsieho nalievaca a sprievodcu katalogu vzoriek liehovin Suca, ktory obetoval tri noci spanku, aby pomohol gradovat dobry pocit zo stretnutia!

Rbr69

Aj mne z Povazia neznamy kraj, ale velmo carovny, bol by hriech sa tam este niekedy na salasi nezastavit a neobzrat sa tych dobrot taktiez ;-) ... nezabudajme na gurmanskeho sprievodcu Paliho!

Sona

Akcia bola perfektna, dakujeme Tomasovi aj Durovi za organizaciu. Za mna dakujem aj za rozsirenie obzorov a spoznanie dalsieho zaujimaveho kuta Slovenska. No a vsetkym dakujem za vybornu atmosferu :)

Axel

Tak ta opekacka naozaj nemala chybu. Len neviem, preco som bol jediny, co likvidoval tie klobasky uz vecer a nie az rano... :-)))
Cudne, minimalne zvlastne...

Muska

Rasto dakujem. Som rad ze som mohol spoznat partiu dobrych ludi aj nazivo a urcite toto nebola moja posledná HIKING akcia. Inak asi posledná tohtorocna opekacka v skoro minusovych teplotach bola super.

Rbr69

Netreba zabudnut na Dura Muchu, ktory pomahal Tomasovi s organizaciou a je super domacim sprievodcom v tomto zbojnickom kraji ... takze dikes Tomasovi aj Durovi

Axel

Ja uz som vecer nemal sil sem nieco napisat. Dorazil som o deviatej, ani nechcite vediet akymi oklukami :-)))
Dikes za zraz, mackovia nas nepozrali, jedlo sme pekne slusne spapkali v medvedom mnozstve a tak som spokojny ako skrecok...

Adushka

Aj ja dakujem Tomasovi za organizaciu, bolo super, s Phalikem sme dosli do BA pred osmou, trosku sme zmrzli v kolonach pred a za Nitrou, ale inak pohoda.. tesim sa na dalsie videnie :)

Mato_d

Inak este som zabudol podakovat Tomasovi za bezchybnu organizaciu - od programu, cez stravu az po celkovu atmosferu ;) Dikes!

MisoM

tak verim Rasto ze mohlo byt dobre, tesim sa na dalsie fotky

Merhorn

rasto, vsak ty si klasik, krv, kardio, chlipavica a napokon bohvie ci rychlikom domov, ale fest :)
tak sup sup nech sa fotky len hrnu :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum