Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Už sa začína to pravé dobrodružstvo

Diskusná téma K článku: Už sa začína to pravé dobrodružstvo

Nesprístupnená jaskyňa dáva človeku zažiť nádherný pocit skutočného objavovania. Objavovania niečoho, čo neuvidí drvivá väčšina ostatných ľudí. Niečoho, kde nie je aspoň na chvíľku súčasťou sivej masy, niečoho, čo dá človeku len v skutočne absolútnej tme s kulisou padajúcich kvapiek pocit jedinečnosti, skutočného okamihu a dôkaz jeho bezvýznamnosti. A pokore. To hlavne. Toto všetko som chcel dopriať našej dcére v tom správnom veku, ktorý práve má.

VeroNika

Budem veľmi originálna- vydarený, chutný článoček.

Boro

Adushka a Matúš,dobre to máte vymyslené,chachacha.

Thailon

Ahojte,

uprimne dakujem za pekne reakcie. Odlahlo mi veru !

HonzaIV

naozaj krasny clanok... vspominam na casy minule ked aj mna vodili rodicia a znami po turach a do jednej jaskyne... vzdy sme sli o par krokov dalej ale mamina odhovarala ze uz stacilo i ked ja so sestrou sme chceli ist dalej... a ked som sa bal tak ma sestra vzala za ruku a sli sme spolu s baterkou v ruke...
No jo... boli to krasne casy... a to mam len 20... ako nato budem vspominat ked budem mat svoje deti a 50tku na krku??... :-)

Adushka

Peto, vyborne popisane :) ked si takto citam tvoje clanky, tak sa na tie svoje buduce deti a spolocne tulacky s nimi aj celkom tesim :)

Janica

perfektný článok,a tie rána su podobné aj u nás :-)
Najlepšie na tom je,že človek je večer unavený nie z nejakej túry,ale bolí ho "huba" z tolkého rozprávania,motivovania,lákania ísť dalej :-) Aspoň mne sa večer už ani myslieť nechce :-)

Ripo

pekne napísané a 3x som sa aj nahlas zasmial ... Tie naťahovačky dôverne poznám, ale, narozdiel od teba nemám až toľko trpezlivosti. )))

Merhorn

Krasny clanok miso, je citit z neho ako milujes svoju dceru a aky si super otec. Velmi dobre a pekne je napisany.
Asi vela z nas malo podobnych rodicov aj, vdaka nim sme dnes tu v tejto spolocnosti :)

Nonormal

Parádička. Až raz budem amť deti takisto dúfam, že z nich nebudú domasedi.
Kedysi aj mňa otec brával do hôr a na huby. Skoro ráno o štvrtej alebo piatej, keď ešte nad krajinou visela hustá hmla a všetko bolo také mokré, mystické a tiché... vtedy som sa hneval, že musím skoro vstávať, že musím moknúť. Teraz sú z toho najkrajšie zážitky z detstva =)
A inak pekný článok =)
Už dlho predlho túžim nevštíviť nejakú neprístupnú jaskyňu ale nemám veľmi známosti ľudí, ktorí by mi vedeli poradiť kde, ako...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum