Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Horská záchranná služba

Diskusná téma Horská záchranná služba

zdravým všetkých turistov, ktorí radi behajú po horských a vysokohorských oblastiach... zaujíma ma váš názor na Horskú záchrannu službu

Vilo

Mňa zatiaľ zachraňovať nemuseli, chvalabohu.

Prišiel som s nimi do kontaktu len vtedy, keď som potreboval nejaké informácie, a mám výhradne pozitívne skúsenosti. Ako ľudia mi pripadali skvelí a kamarátski. Jeden z nich mi robil horského vodcu pri výstupe na Vysokú, a tiež bol v pohode.

Rujir

Budme radi, ze ich mame a este radsej, ked ich nepotrebujeme. Skusenosti s nimi nemam ziadne, ale ked vidim, co musia obcas zazit a robit, tak len smekam klobuk.

Inak parkrat som im volal, kvoli info na horach a vzdy ochota, ale na maily zasadne neodpovedaju. Aspon mne teda nie...

MisoM

tak ja som s nimi asi dvakrat komunikoval aj mailom a odpoved prisla, nebolo to okamzite na druhy den ale tak do asi 3-och dni som odpoved dostal vzdy :)

Binaural

Komunikoval som mailom s HZS Mala Fatra a odpovedali v pohode,este v ten den. Ochota. Mama len dobre skusenosti ;).

Lubo

Aj ja mam s nimi zatial iba pozitivne skusenosti.
Ked si kamos zlomil stehennu kost na Chopku juhu, vsetko prebehlo profesionalne. No az na tie superstare kanadske sane, ktore mu boli chodakovi male. Teraz uz vsak maju urcite novy matros - bolo to davno.
Na horskej sa casto informujem bud cez WAP alebo priamo na ich hotline. Vzdy poskytli dobre info.

Rujir

OK, musim poopravit statistiku. Vcera im posielal kamarat mail a dnes mu odpovedali. Ale prisaham, ze ja som im poslal asi pat mailov a nikdy mi neprisla odpoved. Odvtedy tam vzdy zavolam a vzdy mi ochotne poradia a pomozu.

Msml

Ja som im posielal mail dnes a odpoveď mi prišla do hodiny...

LuboO

Len pridam pozitivny nazor, vzdy boli ochotni, poradili, doporucili, na kopcoch nikdy ziadny problem, ale to je podla mna normalne, ked sa spravas ako clovek, aj oni su v pohode, ak je niekto hovado, ani ja by som nebol na neho prijemny... Neviem si predstavit, ze by som robil zachranku, nejaka makacka v nejakom fekale, manik si sposobi zranenie vlastnou blbostou a nedodrzanim poriadku a este bude nadavat, kde v prdeli su tak dlho... No budte kludni...:/

Kp

ja som s nimi prisla do kontaktu malo, ale vzdy to bolo pozitivne

Eric

ondrejk: Ja to nejako nechapem. Pokial som raz "dobrovolnik", tak ma absolutne nezaujimaju peniaze. Bud na to mam alebo nie, ani by ma nenapadlo od niekoho ziadat peniaze. Dobry clanok.

Lubo

Predpokladam, ze vacsina dobrovolnikov to tak aj berie a funckionari si snazia hriat polievocku a ega.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov