Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bezovec – Trenčín a skúška rozvahy

Diskusná téma K článku: Bezovec – Trenčín a skúška rozvahy

Tri dni hnačky s horúčkami 38,5°C a predsa sa človek v sobotu rozhodne vyskúšať si, či je chlap. Chlap predsa drží slovo a ja som ho Milanovi po Veľkonočnom vandri dal na túto dvojdňovku, no a zároveň si vyskúšať, či po takej diéte je schopný prejsť tých cca 42 km. Aby som sa ešte namotivoval, naplánoval som si pozrieť si všetky tri útulne spomínané na Hikingu na tejto trase a ako čerešničku novootvorenú rozhľadňu na Panskej Javorine.

Tidoj

Ak myslíš z Mníchovej Lehoty do Trenčína, tak pekná trasa (po červenej TZT) je len po Chatu pod Ostrým vrchom. Príjemná lesno-skalnatá Macková a výhľad z Čiernachova. Od chaty je červená TZT "supernudná" asfaltkovica a od Soblahova do TN okolo poľa - pekné výhľady, ale tiež nuda. Keby tá cesta do TN nemusela byť priama, skôr by som odporučil potiahnuť to od Čiernachova popod (cez) Ostrý vrch do mimoriadne príjemného sedla Lúčky a odtiaľ do Kubrej (síce od Kubrice tiež po asfaltke, ale je to krajšia cesta a z Kubrej tuším ide aj MHD). Alebo potom ísť až do Teplíc, prípadne cestou odbočiť do Opatovej, Dobrej, alebo Trenč. Teplej.

TomXX

Pekne, my sme išli 2-dňovku z Piešťan, nocovali sme v Izbe a druhý deň sme chceli potiahnuť až do Trenčína, ale po prvom dni a nedeľnej hrúčave cca 34°C v meste, sme skončili v Mníchovej Lehote. Nie je tá časť z Lehoty do TN trochu nudná a pri TN preľudnená?

Matasek

tie zemiaky si tam asi nanosili polovnici .ktory nelovia pre meso ale pre trofej.

MisoB

Pekna trasa. Okolo utulne Izba teda narobili riadnu paseku :(

Janica

pekne chalani,tak snád uz len dobre kroky a pekne pocasie zazelat.

Mivym

pekne si to Miro napísal a výstižne, lepšie by som to nezvládol ani ja.Inak ,pekne som si zaspomínal na tento náš trek, ale mŕtvolku už by som nájsť nemusel :-)

_kossuri

Pekný článok z mojej domácej oblasti.
Soblahovská chata je v skutočnosti ešte nejakých 300 m vyššie od chaty na obrázku. A tá záhadná značka je značenie turistického pochodu "Soblahovská 35-tka". Keby ste ju nestratili doviedla by vás okolo Soblahovskej kyselky do Soblahova.

Addo77

Velmi pekna tura, minuly rok na jesen s mensimi obmenami som ju absolvoval este s jednym kamaratom. Akurat ch. pod ostrym vrchom sme obisli lebo v utulni Izba nam povedali dvaja turisti, ze utulna p.ostrym vrchom kde sme chceli prespat druhu noc bola znicena tak sme pokracovali az do Opatovej. Ale prijemne mi to ozivilo spomienky :).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma