Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Značkovanie Slovnaft - Kalinkovo

Diskusná téma K článku: Značkovanie Slovnaft - Kalinkovo

Prvú tohtoročnú akciu zameranú na obnovu turistického značenia máme úspešne za sebou. Zúčastnilo sa jej štrnásť dobrovoľníkov, dvaja značkári a jeden pes. Okrem toho, že sme preznačili 20 km trasu, spoznali sme aj krásne zákutia lužných lesov, milých ľudí a v slovnaftskom družstve sme si dokonca vyrobili aj dobrodružnú zápletku.

Rbr69

podla fotos to vyzera na funny day s hikingom ;-)

Sona

Very funny day to bol...ale je fuska to znacenie veru. Tak ma nohy neboleli uz davno :)

Adushka

Hej hej, super vesely den to bol, ale tiez som bola solidne unavena :)

Liptak

Veru aj ja som bol dost utahany a celu nedelu sa mi nic nechcelo. :)

Ice-age

skoda ze je zrusene na Ramži vsetko vybavene bolo aj v praci a na poslednu chvilu to padlo a na toto sa mi nedalo ist ale vidno ze ste si riadne makli

Lubo

Skupina co sla z Kalinkova sa aj celkom slusne spalila :-)

MatusM

Ale napokon ma chytil len jeden kliešť, hlboko pod štandard - som sklamaný! :-)

Boro

Aj mne sa to páčilo, pes Miki.

MisoB

Po prečítaní mám taký vtieravý pocit, že by sme mali upraviť priebeh TZT na mapy.hiking.sk... ak je to pravda, poslite nejaké podklady a vykonám :)

Sona

Miso, skontrolujem to.

Mikimu sa pacilo, aj ked brat prevazne bieleho psa na znackovacie stretnutie nie je uplne strategicke rozhodnutie. Nastastie si zafarbil len jednu labku na cerveno a slo to celkom dobre dolu.

MatusM

Miso, na useku Kalinkovo - Topolove staci prekreslit modry usek po hradzi za kanal, inak ziadna zmena. S Adkou to mame v plane prejst cele, mozno uz tento vikend. Potom by som ti poslal track.

Martin Hrdý

Stretko bolo super, takze mi vobec nevadilo, ze som mal este aj v pondelok po nocnej sluzbe svalovicu ako hrom, spalil som sa a nasiel som si (na nocnej) jedneho kliesta. Tusil som, ze znackovanie je poriadna lopota, ale realita to prekonala. Fulltime znackarsky dzob by som asi nezvladal, ale take obcasne pomocne prace si viem predstavit. A clanok je samozrejme pekne napisany.
(Osádzanie znackarskeho kolika na Kalinkovskej lesostepi a presádzanie hríba na hrádzi pomocou ryla, zlomeneho krompaca, malej lopatky a aj ruk povazujem z mojho pohladu za vrcholy usilia kalinkovskej skupiny. Pohlad na stvoricu ludi po pas ponorenych do jamy musel byt zabavny.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma