Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z polí na Krtičnej

Diskusná téma K fotke: Z polí na Krtičnej

Podvečerný pohľad z polí na Krtičnej na Nízke Tatry zahalené v snehových mračnách. Na Krtičnej je pietne miesto z čias SNP. V roku 1944 tu polo popravených a pochovaných v masovom hrobe 31 civilov vo veku 7 až 70 rokov. Počas povstania tu bolo vybudované letisko, ktoré bolo neskôr zničené. Obnovené bolo až po vojne hlavne pre potreby poľnohospodárstva, pristávali tu tzv. "Čmeliaky", ktoré práškovali okolité polia. Dnes sú z letiska len ruiny no občas tu vidno nadšencov leteckého modelárstva.

Merhorn

Tak D300 je hodne dobry fotak, ale to nestaci na super fotku. uz sa tesim na dalsie podobne od teba :)

Muska

Ďakujem! V ten deň bolo také špecifické svetlo, že nebol potrebný výraznejší postproces. Keby som nebol v časovej tiesni, tak by som sa tu táral až do úplného západu slnka.

Merhorn

nadherna tonalita, kompozicia, proste fakt dobra fotka :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok