Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Straty a nálezy

JanoP

Zo žlto značeného chodníka na Baranec som priniesol stratené tričko. Čaká na majiteľa.

Ján Lajčák

Stratil som peňaženku s dokladmi,niekde na trase chata pod Inovcom smer Kálnica,prípadného nálezcu odmena neminie

Roman vančo

stratil som fotoaparátn benq červený v čiernom obale niekde na túre v okolí zuberca na orave. Prosím poctivého nálezcu o kontakt na t.č.0903477411. Ďakujem

Pipin

Ahoj, nenasiel niekto vo Velkej Fatre v alebo pri salaši pod Ploskou bateriu PS-BLM1 do mojho olyho e520? ďakujem pekne.

Aranito

dobrý deň,9.9.2010 sa v okolí Stropkova stratil jeden z nás turistov. Ide síce o psíka ,ale mal za sebou toho dosť za zmienku snáď stojí minuloročná SNPečka.Je to kríženec pekinského palácového psa ,hnedej až ryšavej farby predne labky ma biele a chrup ma na rozdiel od pôvodného plemena pretiahnutý dopredu.Počúva na meno Hary.Akékoľvek info.0918456924 Ďakujeme.

Peter61

Pre Admina : sú tu dva témy s rovnakým názvom. Nebolo by vhodné dajako ich spojiť, aby napr. dakto neprehliadol príspevok ?
Aranito - dúfam, že ste Haryho už našli.

Pkovac

10.septembra som stratil takmer novy fotoaparat Samsung niekde medzi Turcianskymi Klacanmi a chatou na Klacianskej Magure. Prosim poctiveho nalezcu o kontakt na 0903551797 alebo mail pkovac@gti.sk
dakujem

Zuzana85

Ahoj, 25.9.2010 som stratila telefon Siemens S55 sedej farby pri polorozpadnutom salaši na lucnej ceste smerom na salas Kratka zo žlto značeného turistického chodníka vedúceho z Vyšnej Revúcej do sedla Ploskej.
Prosim nalezcu o kontakt na 0949164501
Dakujem velmi pekne.

Tomas Vavro

Ahoj, dnes sme nasli na stole v pristresku pri Gruni pod Lopenikom Olympus Camedia C-350 Zoom v puzdre aj so 4 EUR. Nakoniec sme sa ho rozhodli vziat a skusit najst majitela na nete ake keby ho nejaky nahodny okoloiduci mozno ukradol. Dovolil som si stiahnut jednu foto zo vcerajska co tam bola - mozno je na nej majitel alebo aspon jeho znamy. Ak poznate dajte prosim vediet nech ho mozem odovzdat. Pripadny majitel nech ako verifikaciu posle info ake tricko si fotili hore na rozhladni. Prosim ak viete o dalsich weboch kde by sa tato info hodila dajte mi vediet na mail. Skusi lokal KST kluby ale nic ine ma nenapada zatial. Diky moc.
foto - img146.imageshack.us/…/pa1617…

Bulat

hmmm...Olympus ...a nechcel sa ho náhodou niekto týmto sposobom zbavit ??? :-D :-D

Rc

Tomas dobruuu si vybral :) to by sa tusim hodilo aj do rubriky co pijete... :)

Raymond

Kto si dnes zabudol cestou na Tatliakovu chatu termosku na odpocivadle nech sa ozve, poslem. Napis aky mala obsah a akyy,ze cajik v nej bol :-).

Peter61

Je to sice OT, ale ak by ste daco take videli..http://www.james.sk/forum_body.asp?pageid=11&top_id=1&msg_id=50052

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov