Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Straty a nálezy

Peter sveter

Ahoj, na Fabovej holi sa zabudli kratasy a opasok...oblubene...17teho vo stvrtok. Dnes asi uz aj zmokli:) Ak by ste ich niekto naaaahodou tam zocili, potesilo by, keby ku mne docestovali. Napiste mi sem. Samozrejme za piuko. Dikes Peter :)

Majo1984

Piatok 30.4 som pri vyslape z tatranskej lomnice smerom na skalnate na lyziarskom svahu pri stanici Start nasiel mobilny telefon.

JaroB

Dnes som našiel v snehu Powerbanku aj s káblikom na mobil, 20000 mAh, na Rudnej magistrále medzi Klenovským Veprom a Klenovskými blatami stále je plne funkčná. Komu chýba nech sa ozve.

Idka

Dobrý deň, v sobotu 12.09.2020 okolo 11 na Hrebienku som si pri Vašom hoteli zabudla dámsku zelenú bundu značky Salewa. Prosím, nenašiel ju niekto? Ďakujem za akékoľvek info.   

Lubosmihula
  1. júla 2020 som zabudol pod Kmeťovym vodopádom v Kôprovej doline skladací zámok Trelock aj s kľúčom na dreve ako je orientačná tabuľa. Poprosím nálezcu - dobrú dušu o vrátenie, bol dosť drahý a je naozaj perfektný. Odmena ho neminie.
Shatterhand

V sobotu 8.8. večer som v Tatrách pod jednou stenou našiel trekkingové palice.
0903 624 526

Pocestna07

Ahoj, v pondelok 3.8.2020 sme na žltej značke z Tatranskej Lesnej ku vodopádom našli asi v polovici cesty dioptrické okuliare. Odovzdali sme ich na dolnej stanici lanovky na Hrebienok.

3PO

@janovarga
Ahoj.
Mrzi ma to ale prak som v pristresku nenasiel.
Presiel som luku smerom k posedu a pozrel som i pramen a okolie. Zial nic.
V sobotu tam bolo dost ludi, co tam stanovali ale ani oni nic nesnasli.

Janovarga

@3PO
Ak to nebude moc hmotnosť navyše, tak vezmi (ja som sa v rámci 3 dňovej túry s deťmi tak trochu aj potešil, že odpadlo pár gramov :-) vďaka

3PO

Ahoj Jano.
Zajtra poobede/podvecer by som mal byt na Amonovej luke. Ak ho najdem mam ho nechat v pristresku alebo ho vziat do Bratislavy ?

Janovarga

Amonova lúka
ak by tam niekto našiel prak, ktorý si decká zabudli počas túry, alebo dal vedieť, či sa ho podarilo schovať do prístrešku a oplatí sa mi tým pádom po neho ísť. Vďaka

Samkoh

Na zostupe z rázcestia pod Strážovom do čičmian som si tesne pred napojením sa na hlavnú cestu(cca. 5 minút pred tým napojením) pri sťahovaní pršiplášťa zabudol zdvihnúť zo zeme šedú šiltovku s prúžkom na ochranu uší. Pokiaľ sa nájde poctivý nálezca ochotný poslať mi ju domov, nech ma kontaktuje 0918 221 907 a dám mu adresu.

Samkoh

Počas putovania po ceste SNP v smere Devín-Dukla mi v stredu 8.7. niekde skôr, než na spariskách, a neskôr, než na dev. kobyle, vypadli počas pochodu pravdepodobne na 2 rôznych miestach poloplná fľaša myslím že malinového sirupu zlatá studňa a jedna hnedá botaska. Keďže som netušil, na akom mieste vypadli a mal som pred sebou ešte pochod na biely kríž, už som sa ich nevracal hľadať. Prípadný nálezca nech si sirup kľudne nechá a použije pre vlastnú potrebu, už som kúpil druhý, ktorý si lepšie strážim a botasku nech vyhodí- jej pár putoval do koša na spariskách... nechcel som znečisťovať prírodu, ale naozaj som nemal čas vracať sa pol dňa cesty...

Peter61

Dračia dolinka, cestou od HH Popradské pl. nález mobilu v kosodrevine.
Momentálne sa suší na recepcii hotela.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov