Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Balíme sa na aktívnu dovolenku v prírode

Diskusná téma K článku: Balíme sa na aktívnu dovolenku v prírode

Snahou nasledujúceho zoznamu nie je vytvoriť dokonalý baliaci sumár na dovolenku. Je to súhrn výbavy, ktorú využije pri pobyte dovolenkár-cestovateľ, smerujúci do prírody. Samozrejme, zoznam si treba individuálne prispôsobiť podľa počasia, dopravného prostriedku, cieľovej destinácie, účelu dovolenky, ročného obdobia, veľkosti batožiny, stravovania, ubytovania atď.

Daeril

Ještě bych k seznamu doplnil cestovní pojištění a panapr (aka papír na pr*), nedocenitelné věci, když jde do tuhého ...

Secult

keby ma hlinikovu rucku tak sa otvaraju nekonecne moznosti pouzitia aj v zimnom outdoore:D

Daulagiri

Heh sila, a výrobcovia náradia nebudou mít co žrát :o)

Boro

Peter61: Moja 45-ročná prax hovorí, že funguje.Menej čítaj a viac skúšaj.

Rbr69

Pre niekoho frndzalica alebo ako antidepresívum, lieciva dezinfekcia na zaludok a nadvaezovacka kontaktov ci stupnovac nalady pre niekoho spomalovac regeneracie ... asi fyzickej, pre ineho je to regenerator psychickych sil, balzam duse ... nuz rozne ucinky, hlavne v rozumnom mnozstve, ktore je vsak pre kazdeho ine ... proti gustu ziaden disputat, niekto zdola viac iny menej ... len tu Prednu horu sa nesnazte pokorit ... nie je hora ako hora ;-)

Sona

Nejaka ta frndzalica je vyborna aj na bolesti zubov. Teraz v USA sme fakt ocenili. Staci jeden glg a hned je to lepsie, cize ani na hmotnost nie je tato cast vybavy narocna.

Peter61

MatusM, si fakt dobrý moje balenie (za použitia kuchynskej váhy a Excelu) príručnej batožiny +carga na KABKA3 bolo púhych 37,46 kg. Ale bez plynu, ten sme kupovali až tam.

Peter61

Boro, alkohol ako dezinfekcia na žalúdok nefunguje v množstvách koncentráciách, ktoré sú zlučiteľné a akýmtakým fungovaním na horách. Zabudoval si spomenúť ďalšiu indikáciu - spomalenie regenerácie. Dovi na Prednej Hore.

Jjano

Ja tiež považujem dáždnik za vhodný, skladací si beriem so sebou dosť často, pokiaľ nie je vietor a človek má voľné ruky, tak je to lepšie ako všetky texy a techy dokopy :-)

Boro

Ten dáždnik je absolutne v poriadku. Nepoznám nič lepšie a vzdušnejšie, pokial neduní silný vetrisko. Sami sme to kedysi nosili, i keď priznávam, že v tom bolo aj čosi z recesie.
Prezervatív- no nevie,neviem. Za naších mladých čias sme ho používali na úplne iné veci ako tu navrhujete. Ste si istý, že to tak má byť???
Vo výbave mi ešte chýba fľaša slivovice ako antidepresívum, liečivá dezinfekcia na žalúdok a nadväzovačka kontaktov a stupňovač nálady.

MatusM

Tým Pravnom som myslel Rudno. Furt si to pletiem :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma