Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výhľadovka zo skalného útvaru Bosmany

Diskusná téma K fotke: Výhľadovka zo skalného útvaru Bosmany

Chvíľu nám trvalo, kým sme našli náučný chodník ku skale, na starej mape ešte nebol. Mysleli sme si, že chodník nájdeme v strede Kostolca pri obecnom úrade, ale chyba lávky. Napokon sme ho našli pri miestnom cintoríne (na fotke je to skupinka stromov vľavo na konci dediny), odkiaľ už bola cesta ku skale jasná. Bosmany určite stoja za častejšie návštevy - je to pozoruhodné miesto so svojou atmosférou, na víkendové túlačky ako stvorené :-).

Janabilesova

Kostolik som si z Tvojej rady pamatala. Najprv sme isli po cesticke z Kostolca opacnym smerom, ale potom som uvidela kostolik a bolo mi jasne, ze musime ist ku nemu. Este raz velka vdaka za radu a tip :-).

Meky

Tou cestičkou som už tiež išiel-aj som Ti ju spomínal,len nie ako "od cintorína",ale od kostolíka.Dôležité je,že ste tam vyšli a porobila si krásne fotečky :)

Janabilesova

Dakujem Meky. Ano, cestu sme nasli. Najjednoduchsie je ist k cintorinu na konci Kostelca a potom cez luku hore - ide nou vyslapany chodnik :-). Viac fotiek zo skaly ako aj Maninskej a Kosteleckej tiesnavy je na picasaweb.google.com/…/Bosman….

Ano, pada mi to trochu doprava, mate pravdu, vsimla som si az teraz :-). S tymi pixelmi to skusim... mozno by to chcelo sofistikovanejsi soft.

Meky

Pekné Janka.Pozerám,že cestičku hore si našla :)

Jansulik

Janka, padá Ti to doprava, neostrosť-súhlas s brumom, inak pekne.

Bruma

Janka, zmenšuj dlhšiu stranu na 738px a bude to ostre, takto je to pri 640px na dlhšej strane neostré. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok