Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Čergov

Ja?No!

Sme sa tam motali 1-2.9. volal som, nik nedvíhal, písal som mail a ostal bez odpovede, tak sme sa nabalili naťažko. Na Lysej povedali, že cez sviatky býva Chata Čergov zatvorená. Potom stretnúc protichodných sme sa dozvedeli, že otvorené majú. Bavili sme sa večer s personálom, vraj zháňajú chatára ktorý by tam býval, lebo oni dochádzajú z Prešova. Telefón je na chate a počítač s prístupom k mailu je zamknutý niekde v kancelárii.

Pencurák

Ku chate som došiel v pondelok 28.8. večer,takže bola samozrejme zavretá.Spal som vo veľkom prístrešku pri chate,kde ma v noci strážili striedavo mačka a ježko,ktorý mi fučal kolo hlavy.

Peter61

zda sa mi, ze zvyknu odist z chaty v Ne popo.

Pafi

Boli sme na chate poslednýkrát v decembri 2001 a vtedy všetko v pohode. Dlho predlho sme v tých končinách neboli a tak sme chceli znova prejsť krásne čergovské pohorie. V pondelok 26.10.2015 aj napriek mailom na obidve adresy na chate nik, maily bez odpovedi. Ochotný lesný robotníci aj chatárovi volali, že vraj príde až v stredu. Škoda, útrata od dvoch ľudí asi nie je na zbohatnutie, len ma mrzí tá chýbajúca komunikácia. Ešteže je nablízku Drina :o)

Pavol "Chodec" Horvath

Bol som tam z kamaratom 26.12. Vsetko bolo super, ale mali sme stastie ze sme prisli pred tym nez chceli odist do Bardejova na nakup. To by sme museli cakat kym sa vratia aj napriek rezervacii. ASi treba dat vediet presny cas prichodu...
Pre tym sa mi stalo 2-3 ze chata bola zatvorena, takze asi len rezervacie. Netreba sa spoliehat ze budu mat otvorene.

Pohodajazz

Bol som tam na silvestra na pár pív, prespali sme totiž na neďalekej útulni Drina. Chlapík mal otvorené a na moje prekvapenie tam skoro nikto nebol. Čakal som, že na silvestra tam bude natrieskané, ale to boli mylné očakávania.

Dudo321

ja som ti len napísal svoje skúsenosti, keďže ako "domáci" som tam pomerne často, či už cez víkendy, alebo cez týždeň..

Peter61

26.okt. bola chata otvorena a na devrach oznam, ze na Dusicky bude zavreta

Dudo321

počas víkendov tam fungujú prakticky stále, rovnako ako aj cez voľná a sviatky. počas pracovných dní mávajú občas zatvorené..závisí od termínu (prázdniny a pod.), ako aj snehových, resp. poveternostných podmienok..

Pohodajazz

Chata funguje, ale neviem v akom režime. Prebehla tam rekonštrukcia a podľa stavu v akom ju uchovávajú nepredpokladám zánik tejto chaty najbližších 10 rokov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum