Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nízkych Tatier za 5 dní

Rb

úsek Telgárt - Kráľová Hoľa po červenej ide cez polom, zo začiatku to nie je až také zlé, dá sa obchádzať, ale pod napätím je to už horšie, asi 400 m v kuse cez polom, odporúčam ísť po zelenej cez Kráľovu Skalu.

Wbk

@dodo: kedy sa chystáš/-te? Ja s partiou chceme budúci týždeň robiť celý hrebeň, takže ak to veľmi nesúri, budem môcť podať podrobné info.

Andrejcová

Od turistov čo išli z Telgártu vieme, že chodník na Kráľovú hoľu je dosť zarubaný,od Bartkovej smerom na Andrejcovú opäť narazíte na prekážky,ale prejsť sa dá :) Od Andrejcovej na západ neviem, ale pravdepodobne to bude podobne. Čo najskôr sa posnažíme spriechodniť chodník k užívaniu.

Dodo

Ahojte-nemá niekto info o aktuálnom technickom stave úseku Kráľova hoľa-Čertovica(po víchrici máj 2014)-ďakujem.

PaliT

Okolo Kráľovej hole vykuklo slnko, inak hmlisto a chladno. Môj batoh je sviňa!

PaliT

V Pustom Poli náznak mrholenia, vzduch rozvoniava lesom a bezstresím.

Grizzly16

Ahojte ja idem tutu hrebenovku buduci tyzden ak by mal niektozaujem sa pridat dajte vediet

Zemo

My ked sme v maji dosli na Certovicu cca o osmej vecer tak tam nebolo uz ani nohy, vsetko pozatvarane, ani jedlo ani ubytovanie sa nedalo vybavit... takze si treba dat pozor aj na to neprist prilis neskoro, my sme sli cely hreben za 4 dni a toto nam trosku skrizilo plany

Tono

Ale mne sa zda, ze tam obchod bol v daktorom z velkych apartmanovych domov (na prizemi). Dakde hned pri tom velkom centralnom parkovisku. Lebo mam dojem, ze som tak kupoval borovicku a cigarety pred hrebenovkou NT. Ale bolo to este v roku 2003, resp. 2004. Dnesny stav neviem. Zavolaj na infocentrum a zisti si.
048 41 99 900

Ja?No!

ak ideš smerom na Donovaly, už je to tam samá krčma.....
Čertovica raňajky, Štefánička obed, Kamienka večera a raňajky, Ďurková obed, Donovaly večera. ;)

Lubo

Obchod tam nie je.
Jedine ak ukecas niekoho v penzione alebo motoreste, aby ti predal zo zasob restauracie. My sme to tak pred x rokmi spravili. Cena vsak bola dost vysoka. Nespoliehal by som na to.

Jojoš

Ahojte,dajú sa na Čertovici dokúpiť nejaké potraviny-chlieb,rožky...?

Lenrob

Misjak vdaka za info. Ten altanok tam bol aj volakedy, ked sa este voda sypala a piesok lial, ale postupom casu a devastacnej caty zmizol. Takze dobre veci sa vracaju:)

Misjak

pridám, ešte aktualitu, nový drevený altánok so stolom a lavicami v sedle Priehyba - je však bez bočných stien

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov