Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub na Modralovej (Mędralowa)

Diskusná téma K článku: Zrub na Modralovej (Mędralowa)

Počas viacdňového putovania severnou hranicou Oravy nás hneď po prechode najsevernejším bodom Slovenska zaujal zrub v tesnej blízkosti hraničného chodníka. A hoci je poľská strana pohoria (Beskid Żywiecki) pomerne husto posiata chatami a inou turistickou infraštruktúrou, rozhodol som sa zrub opísať ako jednu z možností prenocovania na pohraničnej trase.

Ragnarokkr

Nazdar, nachádzam sa práve na GSB a zvažujem využiť Modralovú na prespanie. Máte niekto aktuálne informácie? Ďakujem

Pavel Forgáč

PatrikSlanina - zastavil som sa tam 20.7.2020 takže neviem či je to úplne aktuálne info. Útulňa stojí a stále slúži, aj keď už vidieť, že toho má dosť za sebou. Vo vnútri je veľa vecí na prípravu jedla (vifonky, kečup, horčica, káva atď..) čiže je zrejme využívaná. Aká je strecha neviem, ale diery v nej neboli, takže snáď nezateká. Na hornej prični sa dá v pohode prespať. Dnu je aj piecka, či však funguje netuším. Vyzerala však ok. Akurát dreva je v okolí málo, keďže stojí na lúke.

Dalsen

V mobile som nasiel jednu z 31.8.2017 Potvrdzujem stav z 12.09.2016 00:22:54 Žádný luxus, ale přespat tam jde.

Stanko227

V zrube som spal z 8-9 augusta. Je v zachovalom stave. Nezodpovední turisti tam ale nechávajú zbytky jedla tak sú tam myši a potkany, takže odporúčam postaviť stan pri zrube alebo počas zlého počasia vnútri. Strecha nezateká ale je tam prievan

LuboG

ahoj, isiel som okolo pred tyzdnom, v podstate po celom hrebeni od Oscadnice az po Oravice - 170 km. Napisem daky clanok..
V Zrube na Modralovej nikdo nebyval, ale dnu som sa pozriet nebol. Pozri dalsie bivaky > tinyurl.com/opxahdp

Miso1099

Helou, bol niekto pri tom zrube tento rok? V akom je stave? Chcem si dat buduci tyzden taku vikendovu turicku a tu by som chcel prespat. Nie je to teraz obsadene napr pastiermi?

Miso1099

caute, moze mi niekto povedat pokial asi je zjazdna zlta trasa na biku z Or.Polhory? Da sa docvalat v sedle az k tej búde :-) diki

Tecumseh

Fíha a tebe čo stupili na otlaky keď si taký jedovitý ?

Daulagiri

Rado sa stalo Matúš, ja hlavne ďakujem za tip, ktorý som nemohol neotestovať :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum