Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma alpenverein

Peter61

Ehm, situacia je imho nasledovna :

par rokov dozadu novi clenovia dostali uz preukazy na novy rok ( = 1 zasielka). Pred cca 3 rokmi zacali vo W. dajak robit zmeny v termitoch dodania preukazov a teda napr.:

  • preukaz 2012 novicovi prisiel v septembri za par dni, pricom cislo v podstate je pridelen okamzite a teda poistenie plati.

-preukazy na r.2013 furt nie a nie preplavat cez Dunaj, co patricne na..... "chlapika activeplaneťaka" a aj cast klientov, ktorym mailom a ustne "nasluboval" termin dodania, tak, ako to naslubovali jemu. A musi posielat este jednu zasielku

  • pozoruhodny bol aj ten computerbug z VIEDNE o 13 €, kukali sme na to vsetci jak bager na tvardu hľynu ( imho pridu aj dalsie preukazy 2013 z BB aj s komplet adresou)

  • poistenie plati, ci preukaz mate, alebo nie. dtto aj pripostenia urazenej invalidity

  • legitimovat sa na alpskych chatoch od 1.2.2013 by bolo vhodne novym preukazom, ale nevidim v tom dajaky velky problem (pre zaujimavost - precitajte si, co mate na rube preukazu pod vasim podpisom).)

  • nejde o zivot, peace. Ze nie je dajake info na webe, pripisujem tomu, ze vsetci v kancelarii v BB balia preukazy + buffky a behaju s tym na postu, aby sme ich mali po vianocnym stromčokom.

Peter61

Bazin, OeAV neriesi otazku NP TANAPu, ponajviac tak "mäsige Alkohol", alebo ci napr. si na Kalymnose Jela rozobrala clenok na 3D puzzle na plazi, alebo pri lezeni rockstar.sk/…/?l=2

Peter61
Na autogramiade Jela dostsla od Ivana Baja za tu barlu usmev

-)

Eric

Mne vcera prisli. Ja som mal vsetky tri preukazy do tyzdna od registracie a zaplatenia. ovsem, nie cez Activeplanet :)

Peter61

Eric : su to preukazy starych clenov, alebo novych clenov ( prva registracia) ?

Eric

Peter61: Ja stary (az velmi:) a dva nove v ramci rodinneho.

Jantaara

Peter, ja sa nemám, prišiel len mužovi a deťom.
A tie hustky sú čo???

Jantaara

Tak som sa zase dačo dozvedela, iný kraj - iný mrav - iná šatka.. A neprišli, idem tam dnes a spýtam sa.

Peter61

Hustky su zadara pre stare clenky. Novi clenovia si priplacali 250 eurohalierov.

Hefaistos

ja pre zmenu hlasim druhy preukaz na to iste meno, ten isty rok, atd. asi boli v activeplanet az moc aktivni (alebo je za tym nejaka vacsia habadura?) :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma