Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na menej známy veľkofatranský Kľak

Possum

Ako vyzera tura na Klak po zelenej znacke z Nolcova? Tento vikend nad tym silno premyslam, ale nikde ziadne fotky.

Je tam pekne?

Majo988

Ahojte, vystup som absolvoval asi 3x vzdy pocas hviezdicoveho vystupu
prvý krát pred 10 rokmi ale stale je co obdivovat. Naposledy v roku 2009 a ako spravy Štiavničania (vtedy sa zostupovalo do T.Štiavničky)sme sa s chalanmi rozhodli ze zostup si spravime na vlastnu pest so zastavkou na Brložnici a Katovej skale cez Dvoriská (aj tu je moznost ubytovania cca 15 min od K.skaly) Co cert nechcel stratili sme sa, ale nahodou sme stretli nejakeho turistu sice tiez nevedel presne kde je ale isiel z Dvorisk na Klak, takze nam poradil ze \\\\"tadial\\\\" a potom uz to slo, sice s oklukov ale dosli sme medzi prvými

Adushka

Ja mam najradsej ten vyslap z Podhradia, ako som uz napisala.. tym stupanim lukami sa postupne odkryvaju pohlady na hlavny hreben MF, co je lahodka :)

Merhorn

Jooj no to urcite bez, Klak je genialne miesto, len aduska a spol kto na nom bol z kazdej strany nech nam povedia skade je to najkrasie, velmi mpekne je to cez kliacik ale osobne sa mi to viac paci od sklabine, no a od jarabiny az na zaverecny usek pomedzi skaly mi to prislo najviac odveci, asi skusim nabuduce matusove krkahaje :)

Thailon

Vyborne, je mi jasne, kam sa ide pri najblizsej navsteve Martina :)

Dakujem :)

KM

Veľmi pekný a zaujímavý článok i fotky! Keby som bol Kľakom, tak by som kľakol : ))

Merhorn

co je vlastne mainstream?
btw asi najprekvapivejsi pohlad na klak pre mna osobne je z Kliaciku, z kazdej inej strany na mna posobi dramaticky, no trosku s nadsazkou samozrejme, ale prave z Kliacika Klak posobi ako pomerne obly kopcek skor podobny Jarabinej ako jemu samotnemu :)

Vrana

2 bikemartin: Proti prudu bolo fajn ;-)

Na Klaku som bol 2x, vramci prechodu VF.

Bikemartin

ach, staré zlaté časy, keď fičalo legendárne vlákno ´Proti prúdu´ ;-)

Späť k téme: na Kľaku som ešte nebol.

Merhorn

Lubo, viem, ze za napisanym sa niekedy nedaju rozoznam emocie, no ja na nikoho neutocim, ani v podstate adushke nemam za zle ak si nieco zle vylozila a takto sa ohradila. Co pisem myslim, ze je tak ako pisem, trosku sudnosti a sebakriticnosti nie je nikomu na skodu. a aby som ukazal, ze ja problem so sebakriticnostou nemam ani mne nie.
do buducna asi je dobre ak sa kazdy budeme snazit osobne emocie a rozpolozenie filtrovat pred tym ako nieco napiseme, asi sa to nikomu z nas nedari v plnej miere no ta snaha by tu mala byt. takze spat k teme. Och aky je krasny ten Klak :D

Lubo

Vazeni, prosim v zmysle pravidiel o priatelsku diskusiu ako aj navrat k teme!

Merhorn

bacaardi: jediny co ma rozum z nas tu. preasne tak som to myslel ako napisal. a nevahal som v danom tvrdeni kritizovat aj seba ale trafena hus zagaga ako sa hovori :)

Merhorn

adush, za prve, pisal som aj na seba, ty si si to automaticky len na seba vzniesla, je jedno koho sa to tyka, je to tak alebo nie? to je to oc tu kraci.
som rad ak ta bavim adush ale mala by si sa na vec pozriet trosku z nadhladu, alebo ideme sa branit utokom? myslel som, ze ti ide o ochranu prirody pred vlastnymi zaujmami, ja si nemam problem priznat chybu co som koniec koncov aj urobil :) teraz sa bavim ja :)
sona: reagoval som na bulatov prispevok, nedalo sa to pochopit? kazde vlakno je =plne OT aj ked toto OT nie je staci si to este raz precitat.

Bacaardi

merhorn myslel, ze ked mu bulat radi aby siel do divociny mimo chodnikov, aby sa potom nestalo ze by tu niekto moralizoval, ze preco sa nedrzi chodnikov...

to sa fakt chcete bavit o takych chobotinach? dvaja turcania si skocia do vlasov kvoli nejakemu ciernemu kopceku hehehehehe

Sona

Merhorn, porusila Adushka pri ture opisanej v tomto clanku nejaku sezonnu uzaveru alebo nieco ine?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum