Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Stan Husky Extreme Felen

Diskusná téma K článku: Stan Husky Extreme Felen

Vhodný stan je základom pre turistiku alebo cestovanie, ak sa ráta s dlhším časom bez klasickej strechy nad hlavou. Pri našej letnej cestovateľskej výprave na Aljaške sme luxus strechy nad hlavou mali zriedka a tak bol dobrý a priestranný stan, najmä z dôvodu neistého počasia, pre nás prioritou. Okrem priestrannosti sme potrebovali dostatočne veľkú predsieň, v ktorej by sme v daždi mohli variť a v noci uskladniť batohy. Ďalej bola podstatná stabilita vo vetre a dobrá vodeodolnosť. Tieto požiadavky spĺňal model Felen od českej značky Husky.

Rado Gadoczi

Jeffer: horny komin sa roztrhal na tom Husky aj mne ale to som uz radsej nespominal...

Jeffer

Peter61: Čo na tom, pri trochu tvrdšom doťahovaní kompresných popruhov som jeden z Husky Galbo vytrhol úplne. Fakt batohy Husky nie, ale so stanmi som zatiaľ problémy nevidel.

Rado Gadoczi: Tak to mne roztrhnutý horný komín pri reklamácii zašili a na ďalšie reklamácie som sa vykašľal, batoh predal na Aukre (aj s popisom všetkých závad) a kúpil si rovnakú kapacitu od Deuter a tá (Futura Vario) slúži denne zatiaľ dva roky ako batoh na všetko bez najmenších problémov.

Peter61

Oznacit takyto stan " Extreme" sa mi zda od vyrobcu zavadzajuce, ked nema snezne goliere a vnutro je " kobináciou moskytiéry zo sieťoviny a ľahkej nylonovej tkaniny".
Inak co sa tyka znacky Husky, rupsaky sa mi kedysi zdali "titěrné". Odkedy sme pri tahani hore skalkou roztrhli na ruxaku Husky nosne oko, nejak si ich uz nevsimam. Ruxaky uz tahame za oba ramenne popruhy.

Lubo

Ja som dlhe roky pouzival stan Husky Bizon, vydrzal naozaj vela. Nakoniec skoncil svoju put na jednom z fakultnych splavov Hrona a nebola to uplne jeho chyba :-). Rovnako aj testovany stan je v pohode podla mna.
S inymi vyrobkami HUSKY skusenosti nemam.

Ad Bacaardi:
Nemal som mysli grupak :-). Kazda dvojica navzajom...

Rado Gadoczi

Ja by som si osobne uz nic znacky Husky nekupil. Pred 2 mesiacmi som si kupil batoh Husky Crack 30. Po tyzdni nosenia do prace (ziadne zatazenie) som citil ze nieco nie je v poriadku s ramienkom. A bolo to tak polstrovanie vo vnutri bolo pretocene a spat sa to dat uz nedalo. Tak som to isiel reklamovat nakolko po tyzdni sa mi to zdalo ako normalne. Ale po mesiaci cakania sa batoh vratil pricom firma Husky Bratislava mi zamietla reklamaciu s tym ze chyba bola sposobena zlym nosenim. Proste sucho nemame zaujem riesit reklamaciu neviete nosit batoh. Je zvlastne ze Treksport batoh nosit viem a Husky nie... Zanevrel som na tuto znacku nie pre jeho kvalitu lebo to sa stane aj najlepsej znacke ale pre pristup samotneho dodavatela Husky Slovensko !

Bacaardi

mna by zaujimalo, ako si myslel to s tymi 2ma pritulnymi parmi. To akoze sa zmestia, ked su pritulni vsetci 4ria navzajom? :-)

Jeffer

Ja vám neviem. Po skúsenostiach s výrobkami Husky - stan Bizon má asi päť sezón v pohode a drží (teda už by zaslúžil preimpregnovať a opraviť lepenie švov), batoh Suburban sa začal rozpadať behom polroka. Paličky od Huskyho prišli skoro v stave IKEA polotovaru, ale napokon fungujú, spacák Emotion bez problémov. A teraz raď, či od Husky kupovť, či nie.

Ale pre stan som sa rozhodol - vyhral Jurek Dome 2KM a zatiaľ sa nemôžem sťažovať (možno niečo niekedy spíšem).

Roky315

Tento stan je komplet kopia Coleman phad x3. Coleman ma naviac vyriešené nedostatky, ktoré sú uvedené v článku (podlaha v predsienke sa dá odopnúť, hrúbka tyčiek, atď.)Dokonca pomer cena kvalita je Coleman phad x3 na tom omnoho lepšie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma