Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aljaška II. - Talkeetna a okolie Denali

Diskusná téma K článku: Aljaška II. - Talkeetna a okolie Denali

Po prvom výlete si uvedomujeme, že hromadná doprava nie je veľmi vhodná na cestovanie po Aljaške. Menšia flexibilita, žiadne fotozastávky a vyššie náklady nás rýchlo presvedčia o tom, aby sme si požičali auto na celý pobyt. Požičanie auta spočiatku tiež vyzerá neúnosne, ale Ľubo zistí, že pri objednávke online vyjde to isté auto v tej istej požičovni o pár sto dolárov lacnejšie.

Lubo

Konecne! :-)
V oblasti NP Denali sa uz v r. 2003 nenasiel vari jediny lokalny clovek - a tym nemyslim povodnych obyvatelov - ktory by tej hore povedal inak ako Denali.

Lubo

No jo.....
Prsalo nam viac, ako som cakal - najma teploty boli podstatne nizsie ako je junovy priemer v danej oblasti a taktiez bolo ovela horsie, ako boli moje predchadzajuce skusenosti.

JarinoM

Je to na šľaktrafenie /aspoň pre mňa/ keď sa človek terigá takú diaľku a chčije a chčije.

Thailon

Jooj, radost citat :) ako ked bol clovek maly a pocuval rozpravky :)

Sona

Boli sme aj v divocine. V dalsom dieli :)

R

A to som si myslel, že ste boli v divočine!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma