Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Camelbak Vantage 35

Diskusná téma K článku: Camelbak Vantage 35

Batohy strednej litráže sú obľúbené pre svoju univerzalitu. Menej nabalené a stiahnuté kompresnými popruhmi poslúžia aj na menej náročnú jednodňovku, nabalené zas vyhovujú na túry, kde treba viac vybavenia, ako napr. via ferrata alebo vysokohorská turistika. Prípadne sa do nich dá zbaliť aj na víkendovku, ak netreba niesť stan alebo extra teplý spacák. Do tejto kategórie spadá aj vynovený Vantage 35 od Camelbaku.

Risototh

Sa mi iba zda, alebo camelbak prestal vyrabat batohy tejto velkosti? Mojej mame sa strasne tento paci a ja jej ho nechem dat, ze jej kupim nejaky podobny. No, a najvacsi co som nasiel je tusim 22...

Risototh

Necely polrok pouzivania je za mnou a mozem povedat, ze som si ho oblubil. Ale je tu zopar ale, kvoli ktorym by som si ho uz asi nekupil.

To prve ale nie je zatial take akutne, ale urcite casom dojde aj nan, a tym je prevedenie ramennych popruhov. Ak som si spravne vsimol, tak tam, kde sa pripaja polstrovany ramenny popruh k tej paske ktora potom vedie na bedra (klasicky popruh) je velmi slaby spoj. Ten pevny popruh je proste prisity iba to tej peny a sietoviny, miesto toho, aby prechadzal od vrchu po spodok a k nemy by bolo prisite polstrovanie. Mam to takto na vsetkych ostatnych batohoch a nemusim sa bat, ze sa mi jedneho krasneho dna v terene pri troska nalozenejsom batohu utrhne. Zatial sa to nestalo a dufam ze sa to ani nestane, ale je to slabina.

Druhe obrovske minus je vyber materialu (tie su vo vseobecnosti dake jemne) na tie "priestranné vrecká z elastického materiálu". To je hola katastrofa. Jedno mam uz roztrhnute na komplet v mieste sitia ku spodku batohu od lahkeho karbonoveho stativu a druhe ma pri kazdom stehu riadnu dierku a to v nom nikdy nic nebolo. Ten material je ubohy a tym padom su tieto vrecka "useless".

Tretie minus je take, s ktorym sa da zit a bolo spomenute aj v clanku. Dostat aj do prazdneho batohu plny camel je takmer nemozne. Preco neurobili taky zips, aky mam na ostatnych camelbakoch a teda z laveho horneho rohu batohu az do praveho dolneho?

Ale inak sa prijemne nosi a preto ma tieto nedostatky mrzia este viac.

JakubS

Nic podobne sa nam nikdy nestalo a ak tam skutocne nejaka voda bola a my by sme o tom vedeli urcite by sa ten batoh nedostal do predaja. Stacilo skutocne prist a ukazat nam to.

Risototh

Eric: no mali take mega zipsove gate v treklande, v tej zadnej miestnosti, ale ci je to to, co myslis ty veru neviem. Ale boli skor bavlnene, nez nejaky derivat ropy.

Eric

riso: Ja len kvoli tomu, ze take nohavice, co maju taky zips na rozopnutie v pripade obleceneho sedaku uz davno zhanam :)

Risototh

Tak ja som tu Trekland nemenoval! Ze pouzity tovar nepredavate je mi divne, lebo ta voda sa do camelu sama nedostala a obal na naustok sa tiez sam nerozrezal. Vyrobca tam tu vodu urcite nedava - je to moj treti camel a pri ziadnom sa mi to nestalo. Mozno nebol pouzity batoh, ale camel urcite! Ja nevravim, ze mi to vadi. Vadi mi len to, ze som na to nebol upozorneny. :(

A nemajte strach, nie ste v tom sami. Stalo sa mi to uz aj s inou vecou v inej predajni v Ziline. Ale mozno za to nemohli oni, ale ina predajna, z ktorej som si to nechal ku nim poslat...

A na znacku tych nohavic si veru nespomeniem - to je ta posledna vec, co si na handrach vsimam.

JakubS

K prispevku o batohu Camelbak Vista ako predajca predajne Trekland Zilina sa musim vyjadrit v zhladom k tomu, ze sa mi zda, ze dotycny pan nas chce nepravom ociernit takto: Ak si zakaznik kupi bez problemov tovar a zisti neskorsie, ze je s nim nejaky problem, nato sme tu aby sme to riesili. Za prve: zakaznik neprisiel s problemom, ktory opisuje-preco???
Za druhe: pouzity tovar nepredavame, o tom sa moze kazdy prist presvedcit
Za tretie: Mrzi nas tento incident s nasim stalym zakaznikom a aj to ze to riesime cez vebovu stranku fora a nie priamo taka ko sa to bezne robi
Jakub Trekland Zilina

Eric

A este pridaj info o tych nohaviciach prosim, co to bola za znacka?

Vrana

2 riso: a v ktorom ze Zilinskom obchode su taki sikovni? Vsak prezrad, nech si dame pozor ;-)

Risototh

Vcera som si kupil zensku sestru tohto batohu v Ziline. Kedze ziaden podobne velky batoh od camelu nemali, tak som skusil Vista 32 - designed for woman. Nemam zdania, precdo je pre zeny, kedze mne sedi uplne rovnako ako ine batohy. Dokonca aj farbou sa mi paci viac ako tu recenzovany :) Ostatne je na tychto dvoch batohoch zhodne. Dost ma udivil ten bocny vstup do hlavnej komory - na co to pre boha je? Ked v tom batohu budu veci, tak cez tu dieru snad ani ruku neprestrcim. Ale to je mozno uchylka marketingoveho oddelenia - viac pruzkov = viac adidas. Vsimol som si to aj na nohaviciach, ktore sa mi zapacili, kym som ich ovse neobzrel z blizka - kde mohol byt zips, tam bol a bol este na zopar miestach, kde by ma to ani nenapadlo :) Ale k veci, recenzia je super, v podstate s nou suhlasim po tom, co som si ruksak pozorne prezrel. Je trochu z tensej tkaniny, tak dufam, ze po prvom sneznicovom vylete nebude sama diera :) Ale zase na druhu stranu je to moj treti camel a vsetky drzia - niektore sice s dierami od drzkopadov na biku, ale drzia :) Dlhsiu dobu som sa obzeral po takto velkom cameli, hlavne na turistiku pocas celeho roka, pretoze dnes ma sice uz kazdy batoh "h20 ready", ale moc by som sa s tym nechvalil. Diera na hadicu v batohu este neznamena, ze nosit v nom camel je v pohode. Ked sa nosi v hlavnej komore, alebo len tak ako je to u ostatnych vyrobcov, tak za prve - rychlo si v kameli najdeme dieru od niecoho, co je v batohu a za druhe, pokial je vonku leto a v camely je nieco studene, tak batoh bude z vnutra mokry od zrazajucej vody, ktora nam samozrejme pekne casom tepla. A to je druha vec, nad ktorou som sa pozastavil pri tomto modeli - preco je priestor pre vodny vak tepelne izolovany iba jednostranne - na mojich ostatnych dvoch je hruba pena z oboch stran - jak od chrbta, tak od hlavnej komory. Divne. Uvidim, ako sa s tym bude dat zit, ked sa nebude, nieco tam strcim.

A perlicka na zaver - akosi sa v danej predajni zabudli zmienit pri predaji, ze uz ho niekto predomnou pouzival! Tam som si to nevsimol, ale doma som si vsimol, ze naustok je sice v tom plastovom blistri, ale uz bol odbaleny - to je v pohode, mozno niekto chcel skusit, aky to je material. Ale pouzivanie potvrdila skutocnost, ze v kameli a aj v hadicke bola este voda :( Tak toto mi uz pride ako non-sens, ked predavajuci s kludnym svedomim preda pouzivanu vec bez vedomia zakaznika!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum