Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aljaška III. - Víkend v divočine (NP Denali)

Diskusná téma K článku: Aljaška III. - Víkend v divočine (NP Denali)

Počasie je stále daždivé a tak to vezmeme hop alebo trop. Vybavíme si povolenie na prespatie v parku a keď bude veľmi zle, tak sa večer vrátime. Za povolenie sa neplatí, len treba absolvovať školenie o prežití v divočine. To sme už absolvovali. Na správe parku si vyberáme jednotku 39, kde už Ľubo bol, zdá sa nám to istejšie. Zároveň dostávame BRFCák - bear resistent food container, v ktorom budeme skladovať jedlo a drogériu.

Yasmin

Ste úžasní ľudia, ktorí sa dokážu len-tak premiestniť do inej destinácie,prežiť veľmi zaujímavé stretnutia s prírodou a perfektne opísať všetko okolo vás. Obdivujem vás a držím palce, aby podobných článkov bolo pre nás veľa,aby sme sa aspoň takto na diaľku pomohli pokochať obrázkami a príbehmi.

Ivob

ja som mal tiez to stastie zazit nazivo aljasku (v 2004), aj ked poriadne vydrete, lebo tomu prechádzalo 2 mesiace driny v rybarnach...takze toto citanie prezivam,ta divocina je fakt nekonecna, denali uchvatne a zazitky nezabudnutelne

Peter Straka

Tak divočina to je riadna,ale stres zo spiatočnej dopravy rovnaký ako keď u nás stíhame nedeľný Horehronec, aby sme v pondelok prišli ráno do práce:)

Sona

Ano, ta krajina je obrovska a len pomaly sa to okolo nas menilo. Navyse aj tempo postupu je vzhladom na teren dost pomale.

MisoM

Prijemne citanie, este zaujimavejsie by to bolo zazit nazivo, tak ako pise Boro, ides v obrovskom priestore a si stale akoby na mieste :)

Boro

Vôbec sa ti nedivím, že si v tom teréne mala kopec strachu. Inak, fascinuje ma vždy ten obrovský priestor v ktorom sa tam človek pohybuje. Ide a ide a stále akoby na mieste. Nie že by som to mal rád, ale aj tak je to fascinujúce.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov