Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dva značkárske dni v okolí Borišova

Diskusná téma K článku: Dva značkárske dni v okolí Borišova

Je koniec septembra. Predpoveď počasia na blížiaci sa víkend je výborná. Som v škole v Bratislave a celý týždeň sa zamýšľam nad predstavou, kde sa po príchode domov, do Turca, vydať. V hre je veľa možností, veď povedzme si otvorene, Turiec je, čo sa týka turistických cieľov, krajom neobmedzených možností. Nakoniec víťazí srdce značkára a s vedúcim Milanom sa dohodneme, že piatok a sobotu strávime na Chate pod Borišovom, kde treba postaviť nový smerovník pri chate a opraviť smerovník na Chyžkách.

MisoM

nie ze by ma to tiez nenpadlo ci to nebol CZ, ale reku neber meno CZ nadarmo :))

Vrana

to su uchylaci co si myslia, ze vsetko sa spravi samo a navyse zadarmo

Priesil

Ako môže niekto ukradnúť hiking tabuľku. Neslýchané ! My sme u nás tiež menili ceduľky na smerovníkoch a namontavali sme na jeden z nich aj ceduľku jednej nemenovanej poisťovne ktorá to pomohla financovať. Mali takú podmienku. A čuduj sa svete, niekto ju odmontoval. To je určite nejaký smerovníkový fantóm.

MatusM

Ľuboš, som veľmi rád a vďačný, že za nás zachraňuješ značkársku česť a aspoň pre niekoho to nebola jednorazová akcia minulý rok. Vieme dobre aká je to drina, zvlášť keď ste na to len dvaja, niekedy len jeden.
Dík za túto robotu, aj za článok, som nadšený že sa uvažuje o nových trasách, hoci ešte mi chýba prechodiť aj tie existujúce.
Je smutné, že sa stále nájdu vandali, čo si dobrovoľnícku prácu nevážia a znehodnocujú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov