Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na zimnú Lúčnu z poľskej strany

Diskusná téma K článku: Na zimnú Lúčnu z poľskej strany

Tiež vás hnevá, že ako bežní turisti nemáte možnosť dať si zaujímavú túru s krásnymi výhľadmi v zimných Západných Tatrách? Nuž, nie ste sami. Legálna možnosť dostať sa hore na hrebeň zo slovenskej strany – samozrejme okrem oblasti Babiek a Sivého vrchu - pre turistu neexistuje. Je tu však jedna možnosť, ktorú využíva čoraz viac slovenských turistov – vystúpiť na vrcholy z poľskej strany, kde neplatia také striktné obmedzenia ako u nás.

Piškot

Pod Volovcem asi fouká často, když jsme tam byli před třemi lety, tak nám hůlky poletovaly nad hlavama jak fičelo. Tak jsme to taky raději otočili. Jinak Chocholovská je super chata.

Adushka

Honza286, Mrozna jaskyna je najma normalne spoplatnena a osvetlena. Partia, ktoru v clanku popisujem, davala jaskyne Mylnu, Raptawicku a Smocza Jama, ktore sa daju prejst samostatne len s celovkami. Samozrejme pristup do tychto jaskyn moze byt za zimnych podmienok adrenalinovejsi, ale vybavu mavame vzdy so sebou, to je zaklad :)

Inak vdaka ostatnym za pozitivne komenty, bol to krasny vikend, tiez nan rada spominam :)

A este jedna vec - v dobe, ked som pisala tento clanok, este nebola schvalena vynimka z navstevneho poriadku pre oblast Baranca, takze preto sa v clanku ako jedina v zime pristupna turisticka lokalita z SK strany spominaju Sivy vrch a Babky.

Daulagiri

Tiež ďakujem za pripomenutie krásneho predĺženého víkendu, som rád že som sa zúčastnil. tri dni a každý niečim iný. Ten vietor je pre mňa dodnes najsilnejší aký som zažil.
Ťažko niečo špeciálne vypichnúť, lebo skvelých okamihov bolo veľa.
Super...

Lubo

Clanok za 5b, ak by sa hodnotilo ako v Galerke :-).

Merhorn

hlavne tie fotky su super adush, no a polske tatry su super tiez :)

Honza286

Do jeskyní v Kościeliské dolině bych v zimě moc nechodil, tedy určitě ne bez kompletního vybavení pro zimní túry v Tatrách (mačky apod.), navíc Jaskynia Mroźna je v zimě uzavřená.

Bulat

Aduš, vdaka za pripomenutie perfektneho zimneho víkendu v Tatrách... hehe ten vietor bol fakt brutal, tiež sme to otačali niekde pod Rákoňom... pretože v polohe stojmo sa nedalo ist dalej ... i ked vlastne dalo, ako nam dokazal Janči, ktory to zvládol bez zbytočných rečí... klobuk dolu... !
A ešte by som podakoval Hono za zorganizovanie tejto akcie... :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma