Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hikeplanner do GPX

Diskusná téma Hikeplanner do GPX

Skusal som hladat podobnu temu no nenasiel som. Ak nahodou ozaj existuje, pridajte mi pls koment s linkom a popripade zmazte tu to temu :)

Lubo

Export by technicky mozny bol. Doteraz to vsak nebolo spristupnene, kedze je tu na mieste otazka bezpecnosti nasich dat. Uz vidim chytrakov, co by urobili automatizovane stahovanie vsetkych chodnikov. Viac energie a casu by sme venovali zabezpeceniu servera ako samotnej funkcionalite. Nevylucujem vsak, ze sa do toho casom pustime...

Mqtlh

presne toto iste zaujima aj mna. export trasy naplanovanej cez hikeplanner. nikde som zatial tuto moznost nenasiel a pravdupovediac velmi by som ju uvital. bolo by super, keby sa to dalo. dakujem za akekolvek suvisiace info.

Vladuz

Je mozne (alebo bude v buducnosti mozne) exportovat do GPX suboru vytvorenu trasu cez Hikeplanner?
Predstavoval som si to tak, ze na stranke kde su detaily trasy (profil, casy, vzdialenosti, atd..) bude niekde moznost "Export do GPX". Viem, ze GPX subor vie obsahovat okrem informacii o pozicii, aj informacie o nadmorskej vyske, informacie o case, informacie o prechodovych bodoch (waypointy). Nedovolil si hodnotit ci je to mozne spravit, ale vsetky potrebne data pre spominane extra informacie su dostupne v tedailoch trasy.
Plusy: 1-Uzivatelia uz nebodu nuteni vyklikavat trasu (ciaru) na mape rucne. 2-Pri nacitani takehoto komplexneho gpx suboru do gps zariadenia si viem na zariadeni pozriet profil trasy, viem ake prevysenia ma cakaju, mam dopredu automaticky vytvorene waypointy a priblizne casy tury. Dik :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum