Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2010

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2010

Po úspešnom naštartovaní zdraviu prospešných kurzov sme samozrejme nemohli neuskutočniť tretí ročník Kurzu prvej pomoci. Do tretice všetko dobré - hovorí sa a tak po ukončení kurzu v plnej obsadenosti, prichádza malá reportáž z akcie.

Sona

Tohorocny kurz sa uskutocnil pred par dnami. Dalsi bude opat o rok.

7heaven

Ahoj bude aj pokračovanie? Rád by som sa zúčastnil a osviežil niečo z pamäte.

Sona

Ano. Na buduci rok ho mame v plane robit opat. Za seba mozem povedat, ze moja obava z toho, ze niekomu uskodim nespravne podanou prvou pomocou, sa o dost zmensila.

Barbora11

Vyzerá to na vydarenú a najmä prospešnú akciu. Zúčastniť sa môže ktokoľvek?

Phalike

Pice zeny, pice chlopy, pice CocaColu :) ...a ja sa uz vobec nemam coho bat, minuly rok Prva pomoc, tento rok posledna zachrana, uz musim vyplnit len nieco medzi tym a mozem si spievat "Co sa mi moze stat..."

Suco

Inak Rasťo už sa teším na 1. ročník kurzu poslednej záchrany... a mohlo by to veru byť ešte túto zimu nech to nemáme také ľahké :)))

Rbr69

Fiha ako sa poniektori profiluju do pozerskej pozicie nepica ... nevadi, nabuduce vieme koho zdravo ponuknut a koho nie ... usetrime ... aj tak nas kriza gniavi a netreba batohy pretazovat ... a i tak hniezdo poslednej zachrany na salasi vo VF je kapacitne poddimenzovane ... ;-)

Merhorn

davali ste si pomoci pri prvom, druhom ...piatom... poldeci? :)

Bacaardi

tak niekto chce prvu niekto poslednu zachranu, podla man to skoda nebola, kazdy bol tam kde ho srdcko taha... a tym ktorym uz niet prvej pomoci, tym zostava len naliat poharik na poslednej pomoci:-)))))))))))

MisoM

hehe myslel som si, mali ste dojst na kurz PP

MisoM

hehe suco, no niekto vie teraz prvu a niekto poslednu zachranu :)), kto bol lektorom? :)

Suco

Škoda že sa nám tento kurz prvej pomoci zrovna kryl s kurzom poslednej záchrany vo Veľkej Fatre, ktorý sme absolvovali a veľa sa na ňom naučili... Bol to nultý ročník... odporúčam všetkým :))))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum