Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Javorinkou

Diskusná téma K fotke: Pod Javorinkou

Pohľad z odlesneného miesta 400m od vrchola kopca Javorinka (561m). Naľavo vidieť novopostavenú búdu (ktorá sa dá vidieť zďaleka), ďalej skaly Kršlenice, v strede v oblaku je Veterlín a ďalej napravo Čierna skala a Polámané. Dá sa sem ľahko dostať ak sa pokračuje na vrch Jelenej hory, ďalej lesnou cestou a kúsok lesom.

Vladimir Popluhar

Pokúsim sa niečo dať, dosť fučalo aj sommal zaťažený statív - ale to čo som chcel odfotiť to bol problém. Dnes som sa tam zastavil s priatelkou a musel som mazať - z toho krovia dolu sa vyvalili traja poriadny divočáci :-))))

Vladvlad

K zamknutiu: neviem ja som to vtedy neskúšal. Ale teším sa teda na nejaké fotky z tohto miesta Vladimír :)

Vladimir Popluhar

Chcel som fotit z tej búdy, lebo dosť fučalo - ale žial ako hovorí Bulat - je už zamknutá.

Vladvlad

Práve ste mi chlapci vnukli jeden zaujímavý nápad ohľadne návštevy tohto miesta. Vďaka za pripomenutie :)

Bulat

inak tá búda minulý rok ešte otvorená je už uzamknutá ... :-(

Vladvlad

Vďaka Michal. Je to tam fajn, lepšie ako priamo z vrcholu Javorinky. Dostupnosť sem je bezproblémová, netreba sa nikde predierať cez húštiny. Lesné cesty medzi tunajšími oplotkami sú priechodné, čo sa inde tak často nevidí. Čiže oplatí sa sem ísť pozrieť. Z mojej strany zmazané ďalšie biele miesto na mape tohoto pohoria :)

Meky

Keď sme boli nedávno na Kršlenici hovorili sme,že od toho posedu musia byť krásne výhľady...Nemýlili sme sa.Paráda Vladimír.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky