Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hiking na Facebook

Diskusná téma Hiking na Facebook

Ahoj. Chcem sa spýtať či ste nepremýšľali nad prepojením Hiking.sk s Facebookom. Rád by som sledoval nové články a keďže na facebooku som častejšie tak by som mal väčší prehľad. A predpokladám, že by to zvýšilo aj návštevnosť. Ak také niečo už existuje tak ma prosím navigujte. Dik.

Peter61

Najväčším nedostatkom alkoholu býva jeho nedostatok.

Jjano

Nie je to naopak? Podľa mňa veľmi užitočný zvyk piť po večeroch alkohol vedie k zlozvyku piť ráno minerálku. :-)

Peter61

JJano: Zlozvyk piť po večeroch alkohol, vedie k veľmi užitočnému zvyku piť ráno minerálku.

Jjano

Mišo, ale to, že nemôžeš ráno klikať na hiking, je čisto tvoja vec - musíš večer menej piť! :-)

Bacaardi

podla mna facebook len pomoze ludom ktori nemozu kazde ranoi klikat na hiking. ja mam napriklad hiking ako homepage a nezmenim to. a ked mi v fcbk cinknne novy clanok, rovno ho vymazem z mojej wall, ked som ho uz cital rano.

Adushka

Ja si myslim, ze stali navstevnici neprestanu klikat rovno na hiking, a tych, co sem chodia menej casto a budu na fb, to upozorni na novinky. Ja sama mam tak nastavene napr. Sme, medialne.sk a pod a prave tym padom, ze su na fb, klikam na ne asi aj este viac. A inak nemam pocit, ze by som bola nejaka ovca preto, ze pouzivam fb. Pre mna to je vyborny zdroj informacii - kto si to ako urobi, tak to ma.

Lubo

Verim, ze citatelov nestratime, prave naopak. Osobne nie som friend Facebooku, no skoda jej rozsirenost nevyuzit. Napr. ak ma niekto lajknuty Hiking pejdz, tak jeho priatelia novinky uvidia a mozu sa tak k nam dostat. Hiking ma predsa vela rozneho obsahu, ktory je dobrym dovodom na navstevu.
Nasa pritomnost na FB a Twitteri je zamerana najma na informovanie o tom, co sa pecie v redakcii - ked spravime aktualizaciu mapy, hikeplannera, pridame novu sluzbu a podobne.

Ripo

clarion : ano, nepatrím k tebe, nie som tvoj klon, prepáč
jjano : vidis len jednu stranku, a nevidis to, ze sa o stranke dozvedia aj ini. Sona alebo Lubo davaju rano odklik na clanok. Takze clanok si citatela najde tak ci tak.

Jjano

Ja sa z hľadiska majiteľov webu čudujem, lebo podľa mňa to zníži návštevnosť. Ja každé ráno pozerám, aký nový článok je na hiking.sk a keď mi to teraz bude chodiť na FB, tak táto raňajšia kontrola odpadne a je možné, že nie som jediný.

Clarion

Ano, hovorí sa ale aj to, že len ovce hľadajú stále nejaký košiar....

Ripo

Z hľadiska majiteľov webu sa práve čudujem - že až tak neskoro. Je to predsa médium, široko dostupné a hlavne - zadarmo. Parafrázujem : Kto ako firma na FB nie je ... ale veď ďalej to poznáte..))
PS : Axel - ešte jedno podrýpnutie a dám si ťa preč z FB friends ))

Sona

Bol tu po tom dopyt, tak sme vyhoveli :) Ved kto na FB nie je, toho nase uputavky na clanky otravovat nebudu :)

Axel

A mozeme zacat flamewar fejsbukisti proti nefejsbukistom... :-D
Kto do mna stuchancom, ja do neho lajkom.

Ripo

straaaaasne sa hanbim, ze som na FB. Uz nebude zo mna ten spravny "horal" ... Akoby aj nie? Ked niekde na vrchole hory poviem, ze som na FB, tak ma asi tí "praví", nefejsbukovi, zhodia zo skalného previsu dolu, do tej spodiny, odkiaľ som sa vydriapal ...))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum