Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nove napady pre hiking.sk

Lubo

@samkoh
Technicke pomocky sa v hikeplanneri uz teraz zobrazuju ako poznamka. Cisla tras mame naplanovane, ze ich zahrnieme do vysledkov v hikeplanneri (akurat pred par dnami sme debatovali o tom s @MisoB). Diskusiu pre jednotlive useky skusime spravit, to by mohlo ist podobne, ako sa da uz teraz diskutovat k pramenom.

@tomXX
Casy su v renderingu su problematicke z viacerych dovodov (niektore useky su prikratke a nie je dost miesta na popisok, casy si ludia mozu prisposobovat cez koeficient, ...), takze sme ich zatial neriesili. Nehovorim im definitivne nie, no zatial to nie na programe dna.

TomXX

Mne by sa páčila aj voliteľná vrstva na mape - časy. Tak ako sú (síce napevno) na cykloserver.cz .

Samkoh

Napadlo ma, či by sa nedalo turistické chodníky mať zobrazené tak, aby sa o jednotlivých úsekoch dalo pozriet info- číslo trasy, upozornenie na rebriky apod., diskusia... Bolo by to asi trocha jednoduchšie, ako to prepisovat do hikeplanneru z fór.

MisoB

Ta uz presla postprocesom pri uploade na hiking, posli mailom ten original, co si sa pokusal pridat. Dik.

MisoB

Skus nam poslat tu fotku, bo ziaden taky prispevok od teba nevidim.

TomXX

Ahojte, dnes som chcel do diskusie pridať fotku ku komentu, ale písalo že musí byť "vyššia" ako 494px či koľko. Moja mala 500, ale bola to panoráma. Skúste na to prosím pozrieť. Musel som ju zväčšiť (resize canvas) aby mala hore a dole čierne okraje, zrejme to kontroluje pomer strán alebo čo... dík.

MisoB

Do databázy môže prispieť ktokoľvek, takže záleží na jednotlivcoch, aby k tomu pristupovali zodpovedne. Ale ak si si istý, že máš presnejšie údaje, postupuj tak ako napísal PaliT :)

PaliT

Treba napísať Mišovi (MisoB) mail, najlepšie napísať správne súradnice a on to opraví. Už sme takto upratovali polohu viacerých prameňov.

Samkoh

Keď už sme pri tých praeňoch, čo robiť, ak je niektorý n mape príliš posunutý? Nedali by sa niektoré zrevidovať, či sa nejedná pri dvoch blízko seba o ten istý alebo či ho nelokalizovať presnejšie?
Napr. pri spomínanom prameni pod Kremencom- skoro určite nie je na tom mieste, kde je zakreslený, odbočka k nemu vedie až z hraničného hrebeňa s Ukrajinou, môže to byť cca. 50 m pod trojmedzím.

MisoB

Chyba s (ne)pridávaním diskusie k prameňom opravená. "postihnuté" boli pramene bez poznámky. Už by to malo fungovať pre všetky.

Samkoh

Ja som zase x-krát skúšal k tomu pod Kremencom a výsledok rovnaký ako u PaliT.

PaliT

Mne tvrdí, že tému vytvoril, ale vlákno potom neviem nájsť, namiesto toho mi opäť otvára mapu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma