Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nove napady pre hiking.sk

Diskusná téma Nove napady pre hiking.sk

Pripomienky, nove napady, ako vylepsit hiking.sk

Lubo

Ked tuto vec k spokojnosti vyriesime na Denniku N, tak rovnaku technologiu pouzijeme aj pre Hiking. Nad Google API sa neuvazuje.

TomXX

Lubo, zvážte aj integrované/customized Google vyhľadávanie, lebo to dokáže vyhľadať správne aj pri nesprávne zadanej gramatike alebo preklepe :)

Lubo

Vdaka za podnet. Zamyslime sa nad tym. Vyhladanie budeme menit kompletne, tak bude priestor zrejme aj na taketo veci.

Co sa tyka povinneho doplnkoveho pola, tak rozumiem, no neviem, ci to budeme vediet tak urobit. Mozno skor tak, ze svojej sprave bude clovek moct priradit polohu na mape a pre niektore temy by bolo toto pole povinne. Vyhodou by bolo, ze by sa vystraha zobrazila aj na mape.

Ja?No!

Prosím Vás, je možné urobiť aj vyhľadávanie v aktuálne otvorenej diskusnej téme?
Pri kliknutí na vyhľadávaciu lupu v otvorenej téme by mohlo byť na výber z možností : prehľadávať aktuálnu tému, alebo prehľadávať celý Hiking.

Ešte jedna vec keby sa dala urobiť.
Vo formulári na pridávanie príspevku v téme "orientačné problematické miesta...." By mohla byť kolónka pohorie.
Bez vyplnenia tejto kolónky by sa nedal príspevok pridať.

Išlo by to?
Ďakujem. J.

Lubo

Hm, takze sa nepodarilo.
Pre zmenu to zacalo posielat ten isty mail viacnasobne. Ospravedlnujem sa za zahlcovanie mailboxov a dalej patram po pricinach.

Lubo

PaliT, vdaka za report.
Snad som to opravil a bude to uz chodit v poriadku.

Kebyze sa notifikacie nespravaju korektne, treba sem opat napisat.

PaliT

Prestali mi fungovať notifikácie. Kontroloval som si nastavenia a mal by som dostávať maily napr. keď pribudne diskusný príspevok pod mojím článkom, ale od čias migrácie to už nechodí.

Lubo

Coskoro uz bude novy zobrazovac fotiek na sekciach aj na centralnom hikingu.

PaliT

Ešte pripomínam, že v novších sekciách (deti, skialp, atď.) stále zobrazuje fotky príliš veľké, takže pri prezeraní ich treba skrolovať. V hlavnej sekcii to obrázky zobrazuje lepšie, jednoducho ich prispôsobí veľkosti obrazovky.
Pamätám si, že sa hovorilo o zmene v kódovaní stránky, ale neviem, či sa pri migrácii riešilo aj toto, alebo to ešte je v ToDo liste. Vopred ďakujem.

Lubo

Ahojte, problemove fotky nam prosim vzdy posielajte, nech to mozeme testovat. Kazdy mame trochu iny postup a veci sa vyvijaju - jednak na serveri a druhak aj v prehliadacoch. Preto aj ked my v samotnom kode nic nezmenime, moze sa to zrazu chovat odlisne.

Takyto report prosim posielajte na admin@hiking.sk a pridajte aj info o prehliadaci a jeho verzii. Ulahci nam to reprodukovanie chyby.

Vlado z NZ

Ten Martinov problém sa mi tiež stáva a musím zmenšovať, myslím, že tak pred rokom to ešte nerobilo a systém si ich zmenšil sám. Heňo - toto sa mi tiež stáva,stačí niekde omylom kliknúť a pod. radšej si fotky pomenujem v počítači a keď sa mi toto stane tak ich vymažem a nanovo načítam.

MisoB

Heňo: Skús popísať podrobnejšie (prípadne mail na admin). Dáš načítať sadu fotiek a priebežne vypĺňaš popisy... ako sa dajú v tejto fáze omylom vymazať? Má predchádzať osobitný krok (uloženie) pre popisy pred uploadom fotiek, či ako?

Maťo: Isto by pomohlo zaslanie inkriminovanej fotky + ďalšej z tej sady, ktorá prešla, mailom na testovanie.

Martin knor

Tiez som si obcas vymazal popisy, ale posledne mavam aj iny problem. Stane sa mi, ze mi system obrazok nenacita a napise, ze jeho velkost prekrocila nejaku medzu. Ostatne mi pritom nacita aj ked su vacsie ako problemovy. Tak ho zmensim (scale), casto ho vsak musim zmensit hodne, a potom ho uz system nacita. Ako keby tam v algoritme preratal novu velkost a ked mu ta nesedi, vyhlasi chybu.

Ade.e

Prave som si nechtiac vymazal skoro kompletny popis k fotkam pri zadavani clanku do systemu a nestalo sa mi to prvykrat pri ostatnych clankoch. Moja otazka preto znie, ci by sa nedalo spravit, aby sa to predbezne dalo ulozit a potom pri ukonceni tohto kroku, dat Pokracovat? Viem, mam byt opatrny, ale aj tak.. Dik

Samkoh

Lubo: drobné upresnenie: nemyslím vo výsledkoch hikeplannera, ale po kliknuti pravým tlacitkom na značku by mohla byť aj možnosť info o chodníku/značke/trase(nazvite to, ako chcete)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma