Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Babia hora z Poľska

Diskusná téma K článku: Babia hora z Poľska

Mojich prvých 16 rokov života som strávil na Orave. Najďalej som sa dostal na Slanú vodu. Teraz po 50-ke som splatil dlh rodnému kraju a vystúpil na Babiu horu, na ktorú som sa dovtedy nedostal. Je to nádherný zážitok. Ďakujem všetkým čo ma sprevádzali.

Phalike

Siel som na Babiu horu touto trasou posledny vikend (3.11.) Tura je to prijemna, Perc Akademikov je miestami az prekvapivo exponovana, ale o to pestrejsia, mali sme miestami vcelku dost utlaceneho sneho resp. ladu, najma na retaziach, ale dalo sa to prejst, ale akonahle pripadne este nejaky sneh, budu macky nevyhnutnostou. Vetrisko dul opat statocny ale vyhladom z vrcholu sa zdaleka nevyrovnal :)

Dunaj1

Podstatna cast toho, co autor v clanku opisuje je historicke slovenske uzemie uchvatene Poliakmi v roku 1920. Je ho naozaj velka skoda :-(

Peter61

merhorn, tondop - IMHO tie popisky by stacilo tak, ako na Tondovej prvotine (a postupne v I.Q zlepsovat a v 3.Q predbehnut P.G. !)

Tondop

Ďakujem priatelia za povzbudivé slová i Soničke za obhajobu. Nabudúce si dám na popiskoch určite viac záležať. Keď si odmyslím " Akademický chodník", tak celá trasa bola úplná prechádzka.Ja by som tiež súhlasil s obtiažnosťou 2. Pripomínam ale, že bolo sucho.

Merhorn

Peto, jooj no palove clanky, to je ale klenot. To je fakt latka moc vysoko. :) Ale inak samozrejme by som uvital tak ako si to linkol :)

Martin_š

Minuly vikend sme boli na Pilsku co je na skok od Babej hory,ja som siel na snezniciach a co som stretal ludi bud so sneznicami alebo na skialpoch.

JurajDK

Za mladi som bol "zberatel odznackov s Leninom" Päť som si ich tam poctivo vyslapal :-) Po 28 rokoch sa chystam v maji s nasim klubom-uz sa tesiiiim

Bulat

podla stavu snehu v Malej Fatre, ktora je približne rovnako vysoká.. to žiadna sláva nebude... a na južných svahoch uplná mizéria...

Prodi

Prosím, neví někdo jak je to se sněhem ze Slané vody na Babiu horu, chtěli bychom tuto neděli vylezt "Babku" na skialpech, Díky

Sona

Doplnila som popis k poslednemu obrazku. Peter, myslim, ze Babku autor myslel ako familiarny nazov Babej hory. Ide o zacinajuceho autora, tak prosim kritiku s mierou :) Aj ked samozrejme, ze konstruktivne pripomienky posuvaju dopredu.

Cyro

Inspirujuci clanok... Uz si "brusim" topanky :-)

Merhorn

JJ perc akademikov je fajn, len by som asi znizil ohodnotenie narocnosti na maximalne 2ku. Takto je to trosku v kontraste s inymi ovela narocnejsimi trekmi na hikinngu popisovanymi s podobnym hodnotenim. A tiez by som uvital viac informacii k fotkam ako pise peto.

Danielnavi

Pekný miesto, dobrý článok, fotky, a výborný typ na turistiku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov