Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Adamus

Su aj ine kluby a spolky ... ale radsej nejdem pokracovat ... nie som clenom KST a ani sa nechystam - takze som hlupy :-)

Raymond

A co slovenska skialpinisticka asociacia to by ma zaujimalo, ci zase len oblizu labu ?

Boro

Naozaj neviem čo k tomuto príspevku povedať i keď sa cítim oprávneným. Dúfam, že je všetkým zainteresovaným jasné, že z každého podnikania by mal byť zisk a to tzv. najmenej "slušný". Len ten zaručí rozvoj podnikania, dobré služby, plat personálu a investície do chaty. No a nie poslednom rade aj trošku zbohatnutie majitelov. Ak nie, tak prosím zabudnite.Čítam, že starý chatár odviezol všetko s chaty, včetne pelivového dreva. No to musel byť riadne nasratý. A ja sa mu ani nedivím. Veď roky chodia tzv. kontroly po chatách ( borovička boys), ktorý vyhodnocujú a kontrolujú správnosť a oprávnenosť predaja. A keď je to stále O.K. tak si môžete myslieť že je to tak naozaj. Lenže, prečo nevytklichatárovi, že je predražený alebo niečo podobné, čo bolo dôvodom, že ho odvolali.Nie som a priori proti žiadnej zmene, ale so zásadne proti zmene a LA KšEFT. I keď si netrúfam povedať , že sa to stalo.

Andomakac

Suhlasim s Borom a k tym ludim co tu pisu ze na slovensku je vsetko len o peniazoch len tolko, ze mozno ste v alpach nasli nejaky raj(dajte mi vediet rad ho tiez najdem a usetrim ale asi si mylite pastikarov s ludmi co si aj nieco kupia na chatach v alpach a vedia ake su tam ceny) a tam to neni o peniazoch a mozno by nebolo od veci keby ste vy vstupili do tohoto biznisu a robilo to z cistej lasky lebo ja si tiez dam rad kapustovu polivku za 20c, horec za 30c a prespim na chate zadara tak len sup sup uz sa nato tesim ;)

a moj nazor na brncalku?? Pan Gantner dobehol sam seba.....

Peter61

Andomakac : hlasim sa do klubu, cakam tiez na horec za 20c.
Vladimir etc. : z hladiska dopravy ( a nasledne cien) je uplne jedno, kto tam bude chatarcit. To pouzitelne "auto" je UAZ, terenny lahky nakladiak alebo daco podobne, snezny skuter v zime. Pricom Perinbaba ma aj taky chytak, ze cast cesty auto neprejde a zasa skuter by sa po tych sutroch rozsypal. Mam foto tusim z maja/juna, ako na poslednom useku cesty bikeri tlacia cez sneh.

Fish

Želám Petríkovcom veľa šťastia pri chatárčení. A pamätám si ešte ako sa pred 20 rokmi Gantnerovci na chatu dostávali a ako pri tom obišiel Anton Marec. Dobehla ich asi minulosť.

Jana22113344

Koukam ze Tatry si umite pohrbit dokonale. Jak nekdo psal o pastikareni v Alpach, neni to pravda! Tatry jsou drazsi nez Alpy a to pocitam v Tatrach pastikareni a v Alpach spani+jidlo v dobrem hotelu/chate. Tipy Vam nedam, uzijte si Tater :-P.

A zapamatujte si: vsude kde zmizi mnozstevni sleva, zmizi i cesky/slovensky, madarsky a polsky turista a rusove s napechovanou penezenkou vam na takovou chatu nepolezou!

Merhorn

ja budem len rad, aspon tam bude menej ludi :D

MisoM

tak vrana su ludia co musia frflat vzdy keby ostal povodny chatar bude niekto frflat, je zmena tiez bude niekto frflat, bol som na chate teraz tesne po zmene a na noveho chatara nemozem nic zle povedat ale vsetko ukaze cas.

Vrana

a uplne najuspesnejsie sa frfle na parkovne a drahe pivo ...

MisoM

presne tak, to su take nikdy nekonciace temy

Raymond

Nikdy som na chate nefrflal na to, ze je drahe pivo alebo jedlo, naopak rad tam peniaze utratim ked mam chut. To je jedna vec. Druha vec je, ze tam proste tie ceny ubytka su ako z inej galaxie. To je vsetko aj tak tam pojdem, je mi to v celku jedno. Vrana parkovne? No ak odomna nejaky deges chce dajmetomu v jasnej 8 eciek za den a auto, tak by sa naozaj MAL SPAMATAT.

Xxxxyyyyy

raymond a ana22113344: Presne tak, mate pravdu...ako sa pise v Ziadostiach slovenskeho naroda uz roku 1848: Narod slovensky najviac zradcov narodnosti svojej pocita....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov