Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Vonkreuz

Podle diskuse na james.sk by "knihy vystupov mali už byť u Pala Jackoviča,on si ich vyžiadal.Palo ich zreparoval,do dnešnej podoby,mal obavy aby sa nestratili,ako na Popradskom plese v minulosti."

Raymond

Toto by si mali vsetci poriadne zapamatat a uz nikdy niekoho podobneho na tu chatu nepustit.

MisoM

ja som tie knihy tam tiez nevidel, myslel som ze su len niekde odlozene, hmm takze to by som tiez necakal

Hefaistos

a potom sa cudujeme, ze nejakym srbom v tatrach zmizne odlozeny lezecky matros...

Raymond

Tak to je dobry magor, ak je to pravda s tymi knihami.

Wreciak

Prave sme sa vratili po tyzdni z chaty - funguje bezchybne, ludia su tam strasne fajn a Tomas vychadza kazdemu v ustrety v plnej miere.
Predchadzajuci najomnik u mna stratil kompletne renome, nakolko si zobral aj vsetky knihy vystupov, ktore teda nerobil on ale lezci lezuci v doline zeleneho plesa.

MisoM

Ericka, p Gantner bol fajn chatar a aj cee osadenstvo co tam s nim bolo, ale prave tato vymena vyvolala vo mne ten dojem co som napsial, suhlasim s tym co pise 3500korun, odchod zo zdvihnutou hlavou, by som chapal skor to co popisuje 3500korun, nie to co tam prebehlo.

3500korun

Tak prepáč, ale ja si pod pojmom "odchod so zdvihnutou hlavou bez výsmechu" predstavujem niečo iné...napr ponúknuť nástupcovi aby si počas decembra začal postupne vynášať veci na chatu a poviem mu čo si odtiaľ beriem, a nakoniec to ešte otočím vo svoj "prospech" a celej turistickej obci ukážem, že to preto aby hostia nič nepocítili, aký som veľký človek, že sa nad svoju prehru povznesiem... Ale jeho konanie mi pripomína mentálnu subnormu na úrovni 15ročného puberťáka...

Ericka

MisoM"a just Vam tu aj tak nic nenecham a beriem vsetko co sa len da, sice mi to bude na nic ale radsej to dam do zberu ako to tu nechat" ...
Teraz sa ešte p. Gantner chce súdiť s majiteľmi, dosť ma to prekvapuje, lebo si uštedrí len posmech a dlhoročné meno super chatára si zničí pravdepodobne nadobro. Boj si prehral, ale odchod so zdvihnutou hlavou bez výsmechu si neodpustil. Aj to bude zapísané v histórií tejto výmeny.

Slávka HR.

Eric Máš pravdu...aj ja mám radšej klasické chaty bez hviezdičiek... Aj obité poháre k nim patria... Pred začiatkom zimy som prešla ešte na Sliezky dom... Nevedela som, že je v rekonštrukcii...aj tá chajda v ktorej som si posedela a odýchla pri kozube, kde plápolal ohník..bolo fajn. Nik sa nesťažoval...bola tam vrava veselo. Spoznala som nových ľudí... :-) Ani ja som nefrfľala, že sa kúsok kapustovej polievky som tam nechala 5,- eurá. Cítila som sa tam výborne...

Eric

foreigner: Ved v pohode, nikto ich priamo z hor nevyhana, my len to frflanie akosi nevieme pochopit. Na gouterke pod Blancom sa predava 1,5 litra vody za 5 € a o spagetach uz radsej ani nehovorim, jasne ze som na ne nemal, ale ani ma len nenapadlo na to frflat :)
Vrana: presne tak! :)

Foreigner

@vrana:
ako sa vravi 100 ludi, 100 chuti...a aj pre strykov Drzgrosov je miesto na horach, ci nie ? ;)
Zaroven chapem, ze nie kazdy ma dostatok penazi a tak sa snazi usetrit, kde moze, ale preto ho este neodsudzujem...
A druha vec je, ze ludia sa ozvu skor s negativnou skusenostou ako s pozitivnou, takze niet sa comu divit.

Vrana

2 Erik: uz len myslienka, ze stupam hore dolinou a rozmyslam nad mnozstevnou (alebo inou) zlavou na chate je pre mna nepochopitelna.

Eric

Cafte. Mozno ma tu Buddy oznaci za zaprdenu zastaralu skolu, ale ja som rad, ked zostavaju nase vysokohorske chaty tak ako su. Aj vratane sluzieb, aj obitych poharov (Vrana: prekvapujuco na Zbojande capuju do plastovych, co ma moc netesilo), pretoze aj to patri ku klime chaty. (ano aj zasmradeni neumyti turisti a lezci)
Dakujem Bohu, bolsevikom, tatrancom alebo neviem komu este ze tu nemame chaty alpskeho typu (teda vacsiny, pretoze niektore su naozaj super). Myslim, ze som ich pochodil dost aby som mohol porovnavat. K prudicom, co sa im nepaci to, ze nemaju mnozstevne zlavy iba tolko - pokial budu tie chaty zivat prazdnotou, tak bude treba robit nieco s cenotvorbou. Dovtedy je vsetko v poriadku. A prazdnotou zivat nikdy nebudu a chvalabohu (nad 2000 svina nevylezie) sa celkom dobre takito ludia filtruju, takze vecery na chatach stoja za to :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum