Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Dňa 6.1.2011 sa na Chate pri Zelenom plese uskutočnilo v prítomnosti zástupcov Klubu slovenských turistov a Slovenského horolezeckého spolku JAMES prebratie chaty od bývalého chatára Juraja Gantnera s následným odovzdaním novému chatárovi Tomášovi Petríkovi. Ten sa na základe výberového konania stal novým nájomcom známej tatranskej chaty. Juraj Gantner pôsobil na chate od roku 1991.

Pabloo

riadny horali - priateľstvo a nezištná pomoc víťazia v Tatrách:)))

Suko

Banda jedna setko je len o penazoch a kdo da komu vacej do vacku...

Klf

No neviem, mam skusenosti skoro so vsetkymi chatami vo Vysokych Tatrach a najlepsie vychadzala Terynka a chata na Rysoch. Pri Zelenom plese som bol zhrozeny cenami (hlavne v lete, kedze vacsinu veci si mozu vyniest na aute), na Zbojnicke zase pristupom personalu, na Popradskom plese som bol doslova zhnuseny kvalitou a vysokymi cenami sluzieb. Tak som teraz zvedavy, ako sa premietnu zmeny vlastnikov do kvality sluzieb. Inak, pristup pana Gantnera je vskutku "krestansky", asi sa drzal hesla o bliznom ... :(

Skoba

Na Slovensku je všetko o peniazoch.Som zvedavý na ceny nového pána chatára.Ako to len bude všetko stíhať keď ešte aj podniká?Moje skúsenosti z Tatranských chát sú také,že chatári nemajú radi slovenských hostí.
Radšej chodím do Álp.Je tam iný prístup chatárov k hosťom a o cenách za ubytovanie ani nehovorím.

Vladimir

Tiež sa mi zdali na chate premrštené ceny, dúfam že to bude lepšie hlavne ked sa tam dá všetko doviest na aute:-)

Kaspy

Ceny sa nadalej budu odvijat nie od toho ci to tam vytiahne auto alebo nie, ale od vysky najomneho.Nechcem spustat polemiku o cenach len reagujem na vladimirov prispevok...

Jjano

Ceny sa vždy a všade odvíjajú iba od toho, koľko sú ľudia ochotní zaplatiť.

Vladimir

Kaspy máš pravdu nájomné hrá svoju rolu ale ked som tam platil za tri pivá 6 Eur tak pán za mnou povedal že radšej sa napije vody s plesa ako dat za pivo 2 Eur a vonku bolo kopu frkotajúcich turistov ktorí nadávali na premrštené ceny a to aj napriek tomu že si tam všetko dovezie.

Lubo

V piatok bolo k dispozicii flaskove pivo Kozel 10, Plzen 12 a tmavy Saris. Desinka stala 1.5 eura. Uvidime, ci to takto ostane.

Raymond

Na Zelenom plese boli cene z ineho casopriestoru vzdy, necakal by som vsak ,ze sa to zmeni. Najma vzhladom k tomu, ze sa zaviazali k 50% zlavam clenom horolezeckych klubov.

Farmar

Som rád, že máme novinku. Prehral špekulant a vyhral seriozny uchádzač. Neuveriteľné. Dúfam, že sa bude p. Petríkovi dariť, držím mu palce.

5EUR

3500korun, za 5 EUR to máš isté - staň sa členom KST! Byť členom KST je ozaj vynikajúca vec. Ročné členské vo výške 5 EUR sa vráti v prípade jedného nocľahu na Chate pri Zelenom plese skôr ako za deň (cena nocľahu 13 EUR, 50 % zľava 6,50 EUR)! Nehovoriac o ďalších výhodách a zľavách členov KST. Nebyť členom KST je ozaj mimoriadna hlúposť!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum