Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Palice Black Diamond Alpine Carbon Cork

Tomaash

Dam ti celkom dobru radu a zadarmo... kup si v hudaci lacne Rock Empire palice, tieto hudy.cz/…/99627,deer.html
Vazia vraj 510g, co je len o malicko viac ako tieto karbonove, ktore sa vraj velmi rady lamu.
A ked uz v tom hudaci budes, kup si rovno 4 kusky tych flick lockov, predavaju to ako nahradne diely. Ked to nemaju na predajni, nech to donesu z inej.
Vysrobuj zakrucaci system, vhodne ho umiestni napriklad do kosa a nasad namiesto toho flick locky.
Cary mary fuk, prave mas palice Rock Diamond!! :-)

Peter61

Sice si chcem kupit tie flicklocky, ale ked uz, tak daco lahsie. Ale tie hlasky o zhananni ND mi dajak zarazili nakupovacie aktivity.
Zlomil som/zlomili mi tusim dokopy 3 diely zakrucacich, nemal som problem s nahradnymi dielmi. Zakrucacie po ture rozoberiem a vysusim. Podla potreby udrzba - namazat zoxidovany zavit. Ked mi ukradli 3.kus zo zakrucacich, vyronil som slzicku, ved moje najnovsie stali 8,50 €.

Edy29

presne, zakrucaci patent nie je zdaleka taky stabilny ako to ma poriesene BD. zakrucacie zahapruju vzdy v najnevhodnejsej chvili.

Sona

Tieto palicky nosim casto a oproti "zakrucacim patentom" je to naozaj lepsie v tom, ze to drzi. Zakrucaci system na predchadzajucich palickach zvykol povolit v najnevhodnejsej chvili, vacsinou v nejakom traverze, a uz som letela.

Bacaardi

pripajam sa k spokojnym uzivatelom bd paliciek, traily posluchaju ako maju. flick lock je zazrak, na rozdiel od fuuuj zakrucacych patentov.

MisoM

hehe, forky, noo tak hej treba vediet ako ho odblokovat :), ale nie je to take zle zase :)

Bulat

pajka, ja mam contour eliptic, takze to by tvarovo nesedelo. ale dikes za ochotu... :-)

Pajka

To bulat: Mam tu spodny nahradny diel na palice BD Trail, ak by si mal zaujem napis mi na mail. Cena dohodou :)

Bulat

BD tiež vlastním, akurát je trochu problém so zhánaním nahradných čast... konkrétne spodný diel, ktory som zlomil sa mi zatial zohnat nepodarilo....

Forky

Pozeram na nazov clanku.. potom na fotky.
naozaj. su to moje palicky :)))
Su to dobre palicky:) Flick-lock je asi to najlespie,co ma mohlo postihnut.. ked pozeram, na zapas ostatnych spoluputnikov, ako sa trapia so svojimi palickami :)
Ze MisoM, ten binary, co som raz ani nevedel odomknut :)))

Edy29

pekné sú, mam RE expedition poles s hmotnostou 600gramov a za 73eur a su uplne lahucke a pevne no a toto vyzera este vacsia vychytavka akurat dodatocna pridana hodnota aby clovek zaplatil dalsich 60euro uz asi ani nie je. Binary-lock je uplne v pohode.

MisoM

rypes :)), to len teraz posledny rok, dva, predtym ked som ich kupil ma boleli dost kolena a vtedy chodili stale nie len na batohu. V zime ich aj teraz pouzivam stale a nie na batohu :)). Teraz sa kolena zlepsili uz zo dva roky ich pouzivam nie nonstop a len na smyklave zostupy a pod, na stupanie hore kopcom ich nepotrebujem :), ale tak ospravedlnuje ta tvoja nevedomost kedze pomerne malo spolu niekde chodime :)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov