Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zima v Tribeči – V. Lysec a hrad Gýmeš

Diskusná téma K článku: Zima v Tribeči – V. Lysec a hrad Gýmeš

Keď som bol ešte malým chlapcom, veľmi často som chodieval s otcom k starým rodičom do Banskej Štiavnice. Už vtedy som vnímal pohorie Tribeč ako akýsi maják, ktorý čoby predpovedal príchod do krajiny kopcov. Keď som podrástol, začal som pomaly objavovať jeho krásy. A tak sa ani nečudujem, že mi toto pohorie prirástlo k srdcu. Niet hádam roku, v ktorom by som sem nezavítal. Tak tomu bolo aj zime na prelome rokov 2010 a 2011.

Dady

ahoj,
v akom stave je buda pod Lyscom ? uz som tam davnejsie nebol. No Tribec vo vseobecnosti je prijemne pohorie na vandre. Mali sme par pokusov "po hradoch Tribeca". A fajn sa spomina aj na akcie s nitrianskymi trampami, ci uz prave pod Lyscom, alebo Majove ohne na Veternej luke a Malej zemi.

Littleflower

sme tam boli cez vikend. bohuzial uz bez snehu. turu sme zakoncili v jeleneckej krcme, kde nam krcmar povedal, ze na hrade byvaju do roka dve omse. a vraj gastanica pod severnymi zrazmi hradu patri medzi najvacsie v strednej europe..

Tono

Servus Boro - stary morský vlk, turu v tomto pohori vrelo odporucam, potom mi napis, kde ju planujes! Vsetkym vdaka za komentare!!!

JarinoM

Zrovna dnes som mojej squaw hovoril,že na jar pôjdeme cez Oponický hrad na Gýmeš. Krásne fotky z môjho skoro rodného pohoria.

Merhorn

Tono, nie je mas krasne skla na tvoje oci, vidis cez ne same krasne veci :)

Priesil

Vďaka za pochvalu ohľadne značenia. Snažíme sa Tonko, aj keď nie vždy sa všetko dá.

Pitr

Super fotky. Dobre som si zaspomínal, ako som tam bol v máji minulého roku. diki

Boro

Tóno, pekná túra. Na Tríbeč a Vtáčnik sa chystáme už dlho, predlho. Chceme to vždy stihnúť na jar alebo jeseň, kedy nie je lístie na stromoch, aby boli aj nejaké výhľadey. Ale vždy nám to nejako nevíde. Možno tento rok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum