Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Výstavba Chopok-Ďumbier

Diskusná téma Výstavba Chopok-Ďumbier

Som veľmi prekvapený, že na hikingu ešte nie je ani slovo o plánovanej, a podľa rozhlasu Regina i schválenej, výstavbe na Chopku a prepojenia cestnou komunikáciou cez Krupovo sedlo Jasná-Srdiečko.

Rc

Tomka, si zena, budem slusny. mas samozrejme pravdu :-)

Tomka

Rc
Myslím, že cena sa nudeľuje obyčajným robotníkom, ktorí často vôbec nevedia čo sa tam robí.
Brutus patrí tým čo to navrhli, tým čo to schválili a tým čo dali na to peniaze.

Rc

nie, nepaci sa mi ako vyzera jasna. ale uz len z ucty k tym robotnikom a vsetkym profesiam, ktore na tej stavbe makali, aby uzivili svoje rodiny, by som si nedovolil zosmiesnovat akymkolvek sposobom vysledok ich prace...

PaliT

V dávnych dobách existovala taká ustanovizeň s názvom "pranier". Aj keď pripúšťam, že občas sa tam mohol dostať niekto následkom nejakej závisti, či nebodaj nudy, väčšinou tam vystavili nejakého gaunera na výstrahu.

Gaunera, ktorý sprznil panorámu Štrbského plesa, či zdevastoval Jasnú, treba dať na pranier, to je účel brutus anticeny. A mimovoľne mám pocit, že sa na ten pranier tlačia aj ich apologéti...

Tomka

rc
Ja sa nenudím a už vôbec nezávidím.
Ale povedz mi rc - Tebe sa naozaj páči ako teraz vyzerá Jasná?

Jjano

Aj ľudia, ktorí sa poctivo živia a majú čo na robote - a určite aj ty - si nájdu čas na veci, ktoré sú pre nich dôležité a to aj bez toho, aby im z toho niečo kvaplo.

Rc

jjano uz len samotny nazov "anticena" hovori asi za vsetko. clovek, ktory sa poctivo zivi a ma co na robote, nema cas na takeho zabavky pre "znudenych". teda jedine, ze by z toho nieco "kvaplo", vsakze... :-)

Jjano

Rc, nepísal som o tej stavbe, vôbec som ju nevidel, nepoznám ju a neviem, kto za ňou stojí.
Písal o tvojom názore, že ten, kto zorganizoval tú "anticenu", sa buď nudí alebo závidí.

Rc

jjano nie som sice architekt a mozem vyjadrit akurat tak subjektivny pocit pri pohlade na tu stavbu ale na druhej strane pamatam si ako k nam raz prisiel starosta ked sme na strechu domu davali kedysi davno dverene sindle a "karhal" nas ako to bolo v tej dobe nemoderne, nevkusne a neviem co este. dokonca nam za to hrozil zapis do kadroveho posudku. a dnes? pomaly by nas chceli do neviem akeho muzea... :-)

Rc

jjano dobre vies, ze nejde o to ako stavba vyzera ale kto stoji za nou... kedysi sa detom citala taka rozpravka o tom ako je kral nahy, pamatas? :-)

Jjano

RC, nuda? závisť? ... a čo keď len niekoho naozaj trápi, ako si zasierame krajinu a sídla obludnými či škaredými stavbami a takýmto spôsobom na to chce upozorniť?

Rc

ze anticena :-) niekto sa musi strasne nudit. alebo skor zavidiet? to je asi take viac slovenske :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma