Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Javorina pod Kľakom

Diskusná téma K článku: Javorina pod Kľakom

Pod jedným z najkrajších slovenských vrcholov – pod Kľakom v Lúčanskej časti Malej Fatry je ukrytá dobre vybavená útulňa. Dozvedel som sa o nej len nedávno, tak som som sa k nej vybral. Bol som až prekvapený, čo všetko som v nej našiel. Verím, že v tomto stave sa dlho zachová a každý návštevník ju opustí v rovnakom stave, v akom do nej vstúpil.

MisoM

Pridal som forum, pri vkladani clanku ho system nevytvoril, neviem preco ... Pridal som ho rucne

Bdel

"Bol som až prekvapený, čo všetko som v nej našiel. Verím, že v tomto stave sa dlho zachová a každý návštevník ju opustí v rovnakom stave, v akom do nej vstúpil." To prave preto, ze o nej malokto vie, aj z radov ludi co chodia na Klak pravidelne. Pripajam sa k tvojmu zboznemu zelaniu.

Yeti

My sem (na Klak) chodievame aj viackrat do roka, ale o takejto super veci sme nemali tusenia. Pojdeme sa minimalne pozriet. Vdaka MisoM!

Rujir

Je to ta utulna, co sa jej hovori Partizan, alebo si ju mylim s nejakou inou?

MisoM

Yeti, autor clanku je Peter Flimel, za clanok patri vdaka jemu :) ja som len opravil technicku stranku, nevytvorene forum k clanku.

Matob

partizan je podla mna inde, pred Martinskymi Holami, pokial ma web neklame...

Turcyk

Voda nie je žiadne mínus. Prameň je rovno oproti vchodu asi 20 m.Len v zime bol asi zapadnutý snehom. Keď nie je sneh ide sa k chate rovno popri ňom.

Tom

Partizan je veru ako vravi matob, pred martinskymi holami. Je to na hornej luke.
Tato buda pod klakom vyzera fajnovo.Chystam sa s priatelkou na hrebenovku celej fatry, tak urcite vyuzijeme:-) Dik za clanok.

Voloda

Partizan je fajn, dnes som tam spal. :-)
Lenze kapacita je cca 8 ludi, co moze byt problem. Je to znama utulna a v lete asi dost vyhladavana, tak sa hadam moze aj stat, ze sa nezmestite ...

Solinko

viete mi presnejsie povedat kde sa nachadza ta utulna "partizan"?

Mário

... :-(
Tak už není ukrytá :-(
Všemohoucí internet ji nám odhalil...

Van Georgo

Inaq ta utulna sa vola Javorinka...Je to asi najkrajsia a najluxusnejsia:) utulna na ktorej som kedy bol. A velmi rad sa tam vraciam kazdeho pol roka:)

Sedlo

Na útulně jsem byl naposledy před 1,5 měsícem. Byl tam neskutečný bordel po nějaké skupině alkoholiků, kteří se tam pravděpodobně zapsali do malé knížky. Po celé útulně byly rozházeny prázdné plechovky od piva, spousta bláta, špinavé hrnce a skleničky rozházené dokola. Na zemi plno bláta, špačků od cigaret. Oproti první návštěvě o prázdninách, kdy byla útulňa krásně čistá a uklizená to byl opravdu šok. Všech pět co nás tam přišlo, jsme ji slušně uklidili. No doufám, že při další návštěvě mi opět nezbudou oči pro pláč :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov