Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Javorina pod Kľakom

Petersuka

Boli sme tam 15.11.20. Na piece na dvierkach bol utrhnutý jeden pánt. Počítam že už do konca tohto roka niekto dvierka dorazí a piecka bude nefunkčná.

Bkn

Ahojte,
27.9.20 som bol pozrieť na útulni. Na tamojšie pomery bolo vzorne upratané, zniesol som len pár fliaš a za igelitku odpadu, tým pádom tam už nie je žiadny odpad. Vyzerá to, že o útulňu sa naozaj niekto stará- aspoň z času na čas ale taktiež už potrebuje väčšiu opravu najmä izolácie stien, strecha je ok- viď. foto. Nabudúce skúsim hore vyniesť novú návštevnú knihu (terajšia už vypísaná) a nechať odkaz správcom nech sa ozvú aby sa mohli dať veci do pohybu.

Anonymized_25093

Chcem sa spitat ci niekto nepozna alebo nevie o ludoch co budu postavili alebo sa o nu staraju. Trebalo by ju trosku opravit a zveladit, potrebujem info na spravcov alebo ake su pomery utulne: ci bola dohoda z lesnikmy alebo niekym inym, alebo nebola. Dik.

TomXX

Kamoška tam bola cez víkend, pýtal som jej ako to vyzerá, vraj všetko ok, po starom.

Capo

posledny prispevok skoro spred roka... ako to tam momentalne vyzera? nebol som tam uz vyse 5r. rozmyslam nad nejakym vyletom s krpcom, tak ci je to stale obyvatelne...

VeilOfEcho

Nedávno som sa tu zastavil na noc po cca 3 rokoch. Útulňa bola v poriadku. Pramienok tiekol.

Dvierka na piecke však neizolujú a dym prechádza do vnútra. Nie som z okolia, ale najbližšie asi zoberiem hliníkovú fóliu a utesním to.
Možno ma niekto predbehne. Dreva tam nie je veľa. Treba si ho priebežne chystať a je živé, ťažko sa z neho zakladá oheň. Sekera je k dispozícií.
Najlepšie si zakúpiť pepo a pôjde to v pohode.

Pipas

V útulni by mal byť kontakt na skrinke, len neviem či je to aktuálne

Pavol "Chodec" Horvath

Chcem sa spitat ci niekto nepozna alebo nevie o ludoch co budu postavili alebo sa o nu staraju. Trebalo by ju trosku opravit a zveladit, potrebujem info na spravcov alebo ake su pomery utulne: ci bola dohoda z lesnikmy alebo niekym inym, alebo nebola. Dik.

Lukyn

Jasný. Koukal jsem ale že v Grandhotelu Partyzán kadibudka je :-)

Peter61

Lukyn, když není v objektu tekoucí voda, nemůže tam být ani WC :-)

Lukyn

Zdravím, zajímalo by mne jak to je u této chaty a obecně u horských chat s wc. Kolík a lopuchový list nebo bývají kadibudky? :-) Díky

Pipas

16-17.3. 2019 Po dvoch mesiacoch kontrola útulne. Javorinka stojí, drevo je problém kvôli množstvu snehu. Ale inak super atmosféra

TomXX

Díky, niekam ma to na víkend ťahá, Kľak by bol fajn.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov