Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fototúra okolím Sobotišťa

Diskusná téma K článku: Fototúra okolím Sobotišťa

Pôvodný plán bol ísť na dva dni na snežniciach do Malej Fatry. Predpoveď počasia a informácie z Hiking diskusie nás presvedčili neísť a tak sme s Milanom vo štvrtok po práci narýchlo vymýšľali náhradný plán. Moje štyri trasy boli časovo napnuté vzhľadom na spoje a tak napokon Milan vybral trasu v okolí Sobotišťa a urobil výborne.

Mivym

Sidko môj, pekne si to napísal, aj fotečky sa nám vydarili a potešilo ma, že si nezabudol ako sa viem dohovoriť s tým zvieracím "hydom" :-)

Palic

vyber pocasia by som odporucal tento rok na neskor-napr. polovica aprila. myjavska pahorkatina a juh bielych karpat je vtedy najkrajisa(jesen tiez, ale to je ine caro samozrejme). mam to tam prehopsane krizom krazom. ak nemam kam, tak kopanice to vzdy istia. taketo tulacky medzi osadami su carokrasne. niet tu sice narocnych vystupov, ale vyhlady na tu kopaniciarmi, storociami vystruzlikanu krajinu su suce obdivu (pre fotografa prijemne zvodne)a hlavne-mate s kym pokecat, ked prechadzate samotami.miestni su vzdy zhovorciví.

Poldo

Pekne napísané, práve sme s manželkou dočítali a dohodli sa ísť vo Vašich stopách. (Slivovicu si zoberieme so sebou, ak nás niekto ponúkne - vrátime :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma