Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: zimná rozlúčka so Šikľavou skalou

Diskusná téma K fotke: zimná rozlúčka so Šikľavou skalou

Silne mrazy poslednych dni vytvorili na mnohych horskych potokoch a vodopadoch nadherne diela. Oplatilo sa tento vikend zajst ku ktoremukolvek. Ja som sa bola rozlucit so Siklavou skalou, pre mna velmi silnym magnetom. Videla som tento rok vela zamrznutych nadher, ale nic sa nevyrovna prave tomuto miestu.Tak, pre tuto zimu posledny pohlad odtial. Pridala som cloviecika, aby ste videli, o aky vytvor sa to vlastne jedna, snad to tu bude moc ostat....a preto zimna ruzlucka, lebo ma velmi zaujimat, ako tato skala vyzera bez tych nadhernych cenculov. V lete.

Ondro_RK

Práve sa mi zobrazila táto fotka - pekne odfotené ;-)

Maverick

Povedal by som že si vedela kde sa to nachádza, omylom ti myška skočila o riadok vyššie :)

Maverick

Len jedna chybička, Sikľavá skala sa nenachádza vo Veporských vrchoch ale v Hnileckých, ktoré sú v celku Volovských vrchov.

Adina

Milan, bezcloviecikovych tu mam tiez, ale to nevidis, ake tie lady su. Cloviecik je tam naschval.

Milan Janega

škoda iba toho človiečika v zábere.Viem, úmysel bol dobrí.Tu v Galante bi sme uvideli takíto ľadopád leda ak bi prasklo vodovodné potrubie a zamrzla stekajúca voda z 3.poschodia.:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky