Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Straty a nálezy na hrebeni Veľkej Fatry

Jonathan.sk

to bikemertin:...máš to zle.Má to byť " Nebát se a nakrást".

Robo verseghy

Vladimir50, ano, aj sudr. manzelka sa mala fajne. A dalsi vikend som tam uz musel ist aj s nou, ale uz napeso. Krcmar v Revucej sa uz za hlavu chytal ze zas som tam.

KarolM

Robo, gratulujem k veľmi peknému článku i k získaniu peňaženky! Je to tak, na horách je to vo všeobecnosti lepšie! Smutnou skutočnosťou však ostáva, že poctivá nálezca (čo by malo byť normálne) je v našich končinách zvláštny jav. Škoda, že Masarykovo “Nelhát a nekrást” bolo na dlhú dobu pošliapané komančami (:

DanielaM

Na horach este stale "smrdi clovecina" , skoda ze v beznom zivote viacej smrdia peniaze ..... super, ze si sa s nami podelil o svoj dobry pocit na dusi :-)

Lenon

Úplně s Tebou souhlasím!Mimulý měsíc jsem to samé prodělal na Salatínu v NT. Po horách skutečně nechodí blbci! Naštěstí!!!

FunTTomas

Úžasný príbeh.

Salaš pod Suchým vrchom je asi miesto s dobrou energiou. Raz sme s partiou robili hrebeňovku VF v lejaku (potom sme hrebeňovku premenovali na "splav VF") a premočení sme prišli počas obeda na salaš, kde bolo uprostred dňa zakúrené a naši českí bratia nás ešte aj počastovali rumom na zahriatie. Po akom-takom osušení sme sa plní elánu vydali ďalej po hrebeni až na Smrekovicu. Aj z minulého roka mám zo salaša pekné spomienky vďaka strýčkovi Jancimu, ktorý sa o salaš pekne stará.

Jan Martinus

V horach som najradsej sam, ale viem, ze vacsinu osob, co tam stretnem su ludia rozumni, s dobrym charakterom. Som rad, ze si mal na takych tiez stastie...

Vladimir50

Naozaj pekný zážitok. Malé zázraky sa stále dejú.
Z príbehu cítiť čistú radosť z dvoch krásnych dní v horách aj z nálezu stratenej peňaženky.
Ozaj a ako súdružka manželka? Aj ona mala v sobotu pekný výlet na hrebeni Kremnických vrchov?

Foreigner

a na horach je este stale celkom slusna sanca takych ludi stretnut...i ked to uz nie je pravidlom :(

Jana T.

Krásne...stretnúť ľudí s veľkým a čistým srdcom...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma