Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Závod – Studienka – Šaštín-Stráže

Diskusná téma K článku: Závod – Studienka – Šaštín-Stráže

Keď už slniečko naozaj neodbytne dobiedzalo a moja ťažko skúšaná päta sa ako-tak ukľudnila, vyrazili sme na naše prvé jarné vandrovanie. A pretože sme chceli na začiatok niečo ľahšie, ale pekné, vybrali sme si kraj, ktorý máme takmer pod nosom a to Chránenú krajinnú oblasť (CHKO) Záhorie.

Stanley_BA

Ahoj Boro, pekna tura, tiez som nedavno cast z nej presiel za Studienkou po cervenej. Ale vsade som videl vela rozryte od divych cunikov, nebali ste sa v noci spat len tak?

Bežkár

Usek medzi horarnou Lasek a Gazarkou som siel 2x trekingovým bicyklom a 2x som nadaval na sypky piesok. Inak okolo Lasku chodim uz roky na huby, ale je to tam ako kedysi povedal dedo Vala s Tomiek "Na kazdeho hriba jeden covjek"

Sona

Cast tejto trasy som sla, je to naozaj prijemne prostredie a aj taky prudko hospodarsky les moze byt krasny a vonavy. Urcite sa sem vratim a prejdem si toho snad aj viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma