Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zoznámenie

Diskusná téma Zoznámenie

Cawte...nemyslite,ze by sa tu hodila nejaka mensia zoznamka?Lebo podla mna by mozno aj bodlo spoznat zopar ludi s rovnakymi zaujmami ,kedze sa napr. na to stretnutie HIKING.SK nietori jedinci (napr ja) len tak lahko nedostanu zo zopar dovodov.Tak som premyslal,ze mozno by sa tu naslo aj zopar ludi z mojho okolia co by malo rovnake zaluby pripadne s ktorymi by sa dalo podniknut nejaku zaujiavu turu,akciu kedze poznam pomerne malo ludi tak "zvratenych" ktori su ochotni chodit do lesa a slapat po vlastnych kilometre len koli pohladom na nadhernu sceneriu ....a kazdopadne by som mozno aj rad vedel pripadne spoznal nejake holky co praktizuju nieco take ako je turistika....tesim sa na nejake odpovede :)
Pozn. redakcie: Toto vlákno je dočasne premenované, pretože jeho pôvodný názov mohol porušovať práva z ochrannej známky. Táto vec je predmetom rokovania a preto sa táto diskusná téma bude volať "Zoznámenie" až do vyriešenia veci s druhou stranou. Ďakujeme za pochopenie.

Matee

Cau mmatussi,dobry pokus ako spoznat dobrych ludi a zaroven spoznat dake fajn baby na potulky prirodou som zvedavy ako to cele dopadne :O) uz tu take nieco bolo.Od kial si ja som z Ba a tiez mam problem ze vsetci okolo mna su prilis lenivy alebo teda nemaju zanietenie si niekam vyslapat pre nadherne scenerie a fotit a dat nieco pre seba.Asi to musis mat v krvi.Ak je tu niekto z Ba nech odpovie rad chodim na hory ale nie sam :O)

Lubo

Takato vseobecna tema asi nema prilis velke sance na uspech. Matussi, lepsie by bolo, keby si zalozil specificku temu, ktora by obsahovala konkretnu oblast odkial si a teda v akej lokalite priblizne by si rad sponznal horypozitivnych, ci horypozitivne :-).

Mari

Som tiez z Bratislavy a ak mas nejaky dobry napad,kam do hor...mozno by sa dalo nieco podniknut:o)

Matee

Cau mari,urcite sa da nieco podniknut ak mozes napis email do labrador@pobox.sk Nieco o sebe :O) A mozme sa aj stretnut myslim,ze vzdy sa da o niecom porozpravat a dohodnut daku zaujimavu turu a ak tu je este niekto z Ba tak budeme radi,poznam i ja niekoho kto rad pojde ale nie vzdy moze a potom je problem .Maťo

Wolflike

odporucam zoznamka.sk$ret a podobne "seriozne" stranky, mozno budes mat stastie, kedze mam dojem ze ide hlavne o spoznanie tych "holiek" ze ano.... tato tema tu bola nedavno, tiez par ludi hladalo tie vysnivane princezne s postavou modelky a chutou behat po horach. vela stastia.

Matussi

Cawte....takze nieco take tu uz raz bolo...:)..no super...a ujalo sa to?....k tym holkam s postavou modelky a chutou behat po horach.:D..to mas uplnu pravdu....:D..ako tiez som niekedy dufal,ze raz taku najdem ale nejak som uz takpovediac vytriezvel,mozno taka niekde existuje ale ja osobne velmi neverim,ze by som mohol taku spoznat...kazdopadne mozno by som aj podnikol nejake akcie aj mimo PO a mozno aj na viac km(kedze ja som z PO) a mozno aj na par dni (viac ako 5),skusi mensi survival..:)... len to je v tom ,ze obcas je k dispozici prilis malo ludi pripadne nikto a mozno by nebolo na skodu si rozsirit okruh znamych kedze kamosov nie je nikdy dost...a aj teraz som tu posledne leto lebo potom odchadzam do CR studovat na VS ,tak by som si chcel ho poriadne uzit lebo co ak uz nebudem mat taku moznost si uzit leto ako teraz....ako nehladam ludi len z PO....moze byt aj KE pripadne okolie....ako ked sa pojde na nejaku akciu nie je problem sa po ceste stretnut a tak podobne.....

Hasty

matussi:
presne tuto sitaciu (dlhokanske prazdniny) som vyuzil na cestu hrdinov SNP ktoru vrelo odporucam aj tebe :). A kedze som tis zos Presova ta my kludne daj vediet ci daco chystas a ak budem doma tak sa urcite pridam.

Monika

Hm, matee, matee, nepis ze vsetci okolo Teba v BA su lenivi! Pred mesiacom sme s Tebou ratali na vikendovku (napospol ludia co sa spoznali cez horske fora) a na poslednu chvilu si ucast odriekol. Holky s postavou modelky tam sice neboli, ale akcia sa velmi vydarila. Co je priamym dokazom toho, ze taketo fora maju zmysel, aj ked uspesnost nenevysoka.
KEEP TRYING...

Matee

Monika uplne z cesty ale nevadi.Myslel som,ze som ti vysvetlil ,ze nemozem ist lebo mam nieco s nohou.Ale ako vydim ako hadzat hrach o stenu.....

Matussi

Cawte..este k tym holkam s postavou modelky,postava nie je vsetko.....a walledrofer ano idem studovat do Brna...na VUT...:).....nebodaj tam ides aj ty ...pripadne tam uz studujes??

Lucencan29

Ja by som prijal niečo také ako zoznamku rád..pretože dnešné (nielen mestské baby) to je len: ísť si sadnúť, nakupovať...no je ťažké nájsť niekoho aj (alebo aby som to upresnil- LEN) na turistiku, proste mať si s kým výjsť aj na hory.. Navrhujem vymyslieť sem niečo medzi systémom na autostop.sk$ret (že vtedy a vtedy ideme toľkí, tam a tam -ohláste a pridajte sa) a na softwareovom princípe fór na netzoznamkách. -ale s tým rozdielom, že tu by išlo o kamarátky/tov na potulkách Slovenskom.. a nie niečo iné (žiadne sexzoznamky a pod.) No práve TO by bolo asi ťažko zrealizovateľné aby sa sem nedostali aj nejakí iní(napr.úchyláci..myslím tým aby sa neodplašilo tých pár správnych báb..) Fú, ale zabrdol som do zložitej témy-ktorá však stojí za uváženie..

Lucencan29

Stalo sa mi tiež niečo také ako kolegovi z vriaceho fóra Velky choč 19 maj, woman search.. cize nie je sam.. a chcem tym dodat, ze by sa sem hodilo aj niečo take ako Rubrika s názvom: Videli sme sa, ci Hladam ta..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma