Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zoznámenie

Diskusná téma Zoznámenie

Cawte...nemyslite,ze by sa tu hodila nejaka mensia zoznamka?Lebo podla mna by mozno aj bodlo spoznat zopar ludi s rovnakymi zaujmami ,kedze sa napr. na to stretnutie HIKING.SK nietori jedinci (napr ja) len tak lahko nedostanu zo zopar dovodov.Tak som premyslal,ze mozno by sa tu naslo aj zopar ludi z mojho okolia co by malo rovnake zaluby pripadne s ktorymi by sa dalo podniknut nejaku zaujiavu turu,akciu kedze poznam pomerne malo ludi tak "zvratenych" ktori su ochotni chodit do lesa a slapat po vlastnych kilometre len koli pohladom na nadhernu sceneriu ....a kazdopadne by som mozno aj rad vedel pripadne spoznal nejake holky co praktizuju nieco take ako je turistika....tesim sa na nejake odpovede :)
Pozn. redakcie: Toto vlákno je dočasne premenované, pretože jeho pôvodný názov mohol porušovať práva z ochrannej známky. Táto vec je predmetom rokovania a preto sa táto diskusná téma bude volať "Zoznámenie" až do vyriešenia veci s druhou stranou. Ďakujeme za pochopenie.

ZuzanaLuna

Ahojte, hladam partaka/partacku na turistiku okolo BA, nie som tu moc dlho a rada by som poobjavovala nieco zahjimavejsie nez tuto betonovu dzunglu... mam 29 a chodievam vsade hlavne s steniatkom, ale takym 16 kilovym uz 😃 budem rada ked sa niekto ozve

Malinka , 1 reakcia

Ahojte, najdem partaka/partacku 40+ na vikendovu turistiku po Slovensku ? Som z okolia TT a rada spoznavam nase krasne Slovensko. Ak sa chces pridat, tak urcite nieco vymyslime.

Sisinkas98

Servus 47 + Maxo psik oklolie SC , a preferujem Velku Fatru, Tatry, Male Karpaty narocnejsie tury s " zakladnou na chate"

Reva , 1 reakcia

Ahojte žienky, idem od 26.8. do 2.9. do Starých Hôr pri BB a chcem v okolí turistikovať atď. Nájde sa tu nejaká nezadaná, pekná, milá, vyspo. s minulosť. vo veku 37-47 do max 70 kg, čo má rada turistiku atď., čo by sa ku mne pridala?
Idem z BA, cesta, ubytko(DARZ SP) a raňajky sú v mojej réžii, ostatné si hradí každý sám. Pre viac info v prípade záujmu píš, pýtaj sa.
Neberte to ako ponuku na sex, jednoducho nechcem byť sám a chcem sa s krásou prírody a okolia podeliť.

Reva

Last call!!! Posledná šanca... Risk je zisk.

Poludnik

Ahojte. Hladam k sebe spriaznenu dusu, najlepsiu priatelku, ktora rada travi cas v prirode. Chodim sam do hor a lesov, tulat sa, prechadzat a obdivovat krasy matky zeme. Byvam v Nitre a mam krasnych 35, no posobim mladsie...Chodim vela na bicykli, jogujem, cvicim a sem-tam sa vyberiem do plavarne ci zabehat si, rad sledujem zapady slnka, citam knihy a brnkam na gitare.
Keby si tu niektora z vas vravi, ze nitra je daleko - nie je!:)

René (53) z BA

Ahojte žienky, idem od 26.8. do 2.9. do Starých Hôr pri BB a chcem tam v okolí turistikovať atď. Nájde sa tu nejaká nezadana, pekná, milá, vysporiadana s minulosťou vo veku 37-47 do max 70 kg, čo ma rada turistiku atď co by sa ku mne pridala? Cesta, ubytko(DARZ SP) a raňajky sú v mojej réžii, ostatné si hradí každý sám. Pre viac info v prípade záujmu píš.

Samkoh

našiel by sa niekto na juh stredného slovenska 31.7.-4.8.?

Turista_BA

Hladam partaka/partacku na turistiku/exploraciu hlavne v okoli BA (Male Karpaty), prilezitostne aj dalej. Tiez na ferraty alebo outdoorove lezenie po skalkach a skalach. Som z BA a mam 36 rokov, ale mne osobne na veku vobec nezalezi.
Kontakt: lezenie.ba@protonmail.com

Medena_veza

Tak nikto?
Otvorenie chodnikov je za dverami a co, co s mi ozvalo... tam velmi o turistiku neslo.

HORAL 2023

Hľadám parťáčku , ženu vo veku 50- 60 rokov,v primeranej fyzickej kondícii, so zmyslom pre krásno a históriu, na potulky Slovenskom a cestami v zahraničí.
Hory,turistika,cykloturistika,v zimných mesiacoch bežky.Pamiatky,história,pamätihodností a objavovanie krásnych zákutí našej krajiny.
Na dôchodku, primerane solventný, motorizovaný, s nosičom pre dva bicykle.
Horám zdar!

Monus

Ahoj, hľadám partaka/partacku na zdielanie mojich obľúbených aktivit- bike, tury, tenis, ferraty... cokolvek aktívne. Vekovo najlepsie do 35 rokov. Okolie BB.

Majko7

Ahoj,
najde sa tu partacka na cyklotury po lesoch v okoli Presova na ebiku alebo bicykli. Som muz 42r. pekný deň

Norbika73

Ahoj, hľadám parťačku na túru vrch Vtáčnik dňa 28.4.2023, pôjdem autom od Nových Zámkov, ak by mal niekto záujem srdečne odveziem i priveziem, pekný deň 😉

Medena_veza

Uvital by som, ak by sa tu nasla zena vhodna na VHT, ale aj na beznu turistiku, aktivne prechadzky, ale prosim, aj s nejakou davkou intelektu.

Predsa len, ked sa hybu nohy, neznamena to, ze usta musia stat. Zial, ked niekto nema co povedat, alebe len pritakava, ci jeho verbalny akcny radius je limitovany na zopar plytkych tem, nie je to velmi vitana spolocnost.

A preco zena?
Chlapov mam v praci dost.

P-

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov