Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lazová stovka 2011

Diskusná téma K článku: Lazová stovka 2011

Lazová stovka (L100, prípadne Lazovka) je momentálne najmladším stokilometrovým pochodom na Slovensku. Nápad organizovať ho vznikol v roku 2007 a o rok na to sa uskutočnil jeho 1. ročník. Trasa má 106km a prevýšenie 2 900m. Vedie z Vrbového cez vodnú nádrž Čerenec, Pustú Ves, Košariská, Bradlo, Turú Lúku, Vrbovce, Kuželovský Větrák, Javorník nad Veličkou, Filipovské údolí, Veľkú Javorinu, Višňové, Veľký Plešivec, Šípkové a končí vo Vrbovom. Ročník 2011 sa konal v sobotu 30. apríla 2011.

Athabasqa

veru, velmi pekna stovecka, my sme dosli sice len do Lubinej, po co sa podpisal neskory start, pokazena celovka a prezurovana predchadzajuca noc mojho partaka, ale buduci rok si radi dame reparat :)

Astro

Aaaaa tak ja som to znova toho roku zakopal na Javorine. Ak bude Slavo pusuvat Javorinu kazdy rok tak to raz dame :-). Mne dako vzdy padne s nocou moral. Ale bolo to super o rok znova. Pozdravujeme autora clanku :-) Ta Javorina fakt nebola 30 minut ale musel som drzat trudomyselnost na uzde.
Slavo super organizacia dik.

Green

som rad ze po tom co si opustil nasu partiu si to do ciela stihol v danom case, mne to uz tak dobre v zavere neslo ale startoval som neskor tak som vedel ze to dorazim do 24.hod celkom pohodlne,to sa vsak nepodarilo mojim spolocnikom ked mali cas 24:05 ale to vobec nevadi dolezite je ze sa nam vsetkym podarilo prist do ciela :)

SlavoG

Priatelia k téme "24hodín". V dávnych zaprášených pravidlách klubu slov. turistov je také pravidlo že 100 treba absolvovať do 24h aby bola uznaná. Problém je že nie je stovka ako stovka. Problémom tiež je ako kto túto métu získa ( skratky ),využitie MV a tak -) U lazovky platí - stanovil som lazovkový limit 26 hod - to je také spravodlivé, ale všetci ktorí férovo dokončia kludne aj za 30 našu stovku " majú ". Ide hlavne o pocit a zážitky - tak to vždy bolo a slubujem že aj bude -)))

Vladimir

Pekný článok, ja som sa jej tiež zúčastnil ale len po Vrbovce, otlaky zo spodu mi nedovolili pokračovať dalej,no už teraz sa teším na budúci ročník a dúfam že zvolím lepšie obutie to je moj večný problém na dialkové pochody, tebe gratulujem a ja už v nedelu skúsim Častovskú 50-ku:-)))

Jaro "rarach" nad

Podla satistik to vyzera, ze trasu staci dokoncit do casu, kedy to zabali organizacny stab. No tu metu 24h som si stanovil sam, preto tolke urputne snazenie. V priebehu trasy som si robil statistiky a povodne mi vychadzali na 20h. V polovici uz bol hodinovy sklz a bolava noha stale potajomky ukrajovala. NI viac, nez vytycenie vlastneho ciela, ktory sa nakoniec zdalnedosiahnutelny. A dovolim si poopravit zname pravidlo: ked nemozes, este 4x mozes! :-)

Misko79

Ja som to zabalil prave na tej zivej 7-micke, dufam, ze buduci rok budem mat lepsiu pripravu a dam to cele. Inak velmi dobre zorganizovana akcia, velka vdaka Slavovi.

Sona

Trnavska 100 je tiez do 24 hodin.

Dunaj1

nikde som necital, ze je nutne stihnut to do 24 hodin, tak naco to urputne snazenie?

Martin Štefko

Veľmi dobrý článok. Kedysi som aj ja skúsil niečo podobné, ale na 80 kilometri som to zabalil... :)

Slavo g.

No Milan a zároveň si si podpísal ortieľ a táto kontrola ti už bude súdená do smrti -) A ja pevne verím, že o rok už príde HIKING team v plnom zastúpení a porovná piaty ročník s tým pilotným ... -) Slavo

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov