Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Ferrino Zephyr 25+3

Diskusná téma K článku: Batoh Ferrino Zephyr 25+3

V dnešnej dobe obdivujem rozmanitosť materiálov, farieb a tvarov batohov. Trochu dlhšie mi trvá, kým zistím, ktorý popruh je na čo určený a ako sa zapína. Na viacdňovky nechodím, ak tak s ubytovaním. Z tohto je jasné, že potrebujem niečo jednoduchšie, nie veľmi veľké, čo môžem použiť na jednodňový výlet, prípadne na bicykel. A kde ma nezaskočí nejaká technicky zložitá vychytávka, s ktorou budem zápasiť. Preto mi bol pridelený sympatický batoh Ferrino Zephyr 25+3 v krásnej bledomodrej farbe ideálne ladiacej k môjmu bledomodrému bicyklu.

Lubo

Potvrdzujem, aj mne sa jedna z bocnych sietok pretrhla. Inac spokojnost, hoci uz davno modra farba nevyzera ako na zaciatku.

Asido

Čítal som túto recenziu pred tým, ako som ho kúpil, mám ho v reflexnej zelenej a nosím každý deň a všade. Moja farba je veľmi nešťastná, vidieť na nej doslova každý fľak. Ďalšie veľké - sú ramenné popruhy prišité hneď na vrchnom okraji, takže aj keď má pršiplášť v strede pútko na gombík, pri nahodení na chrbát pršiplášť skĺzne na popruhoch dole, takže nekryje vrch. Ešte by som mu vytkol slabé sieťky na bokoch, nosím v nich síce kľúče,ale v predchádzajúcich batohoch som s nimi problém nemal.
Ináč je tento batoh vysoko funkčný a odvetranie chrbta je veľmi komfortné.

Lubo

Nuz, niekam sa musi ten hydrovak ulozit a preto asi k obmedzeniu asi trochu dojde. Urcite viac ako pri 2 litrovom. Na druhej strane objem mozno zvacsit o 3 litre otvorenim tmavosedeho zipsu.

Onebadboy

Lubo ďakujem za info, ale este mi povedz, či nebude nejak obmedzený priestor v hlavnej komore ak by som tam napchal ten 3-litrový plný hydrovak...

Lubo

Pouzivam tento vak a pouzivam v nom 2 litrovy Camelbak alebo Source. Zmesti sa tam vsak aj 3L, no taky velky nezvyknem brat na bikovanie. Skor si dam do flasky 0.7 iontak a do hydrovaku obycajnu vodu.

Onebadboy

naozaj ho nikto nepoužívate? Fakt ma to zaujíma, pretože všetky atribúty ktoré ten vak má pre mňa mať aj skutočne má, len u tejto jednej veci som na pochybách. Síce v recenzii pani Mäkká o tom písala, ale sám viem že hydrovaky sú rôznych rozmerov (užšie a dlhšie, prípadne naopak...), preto by som túto informáciu chcel aj iného používateľa tohto sympatického vaku. Vopred ďakujem...

Onebadboy

Je tento vak bez nejakých problémov, alebo obmedzení kompatibilný s 3-litrovým hydrovakom?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma