Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub Burda pod Fabovou hoľou

Diskusná téma K článku: Zrub Burda pod Fabovou hoľou

Kraj pod Fabovou hoľou na rozhraní Veporských vrchov a Muránskej planiny je pre mnohých známy množstvom dreveničiek učupených v malebných zákutiach divokej prírody. Do galérie dreveníc v okolí sedla Burda pribudla jedna nová, určená práve nám pútnikom a turistom. Je to Zrub Burda, prvá útulňa s hospodárom v Národnom parku Muránska planina.

Adushka

Na Burde sme spali den po oficialnom otvoreni pocas prechodu Muranskou planinou. Ochutnali sme vybornu domacu klobasku, dali nejake to pivko a pritom nebol problem s pripravenim vlastneho jedla na veceru. Spanie tiez uplne v pohode, co viem, tak spacia cast sa ma este upravit na hromadne lezoviska, takze toto provizorium s par matracmi je len docasne. Pozdravujem spravcu a najma jeho velmi milu zhovorcivu manzelku! :) Urcite sa sem vratime :)

MatusM

Cítili sme sa tu ako doma! Vďaka, budeme sa radi vracať a všade, kde sa dá, odporúčať.

IND_jones

Je to určitě dobrý krok pro oživení oblasti. Škoda jen, že vlakem do sedla Zbojská už se člověk prakticky nemá jak dostat... (a brzo možná tuto trať zruší úplně..).

Daulagiri

Ejha tak už je tu článoček. Veľmi príjemné miestečko. Mal som možnosť tu už 2-krát prespať a snáď nie naposledy.
P.S. odporúčam ochutnať aj tamojší čaj s ručne natrhaných byliniek, najlepší aký som pil :-)

Muska

Ja ako pravý domorodec som tam zatiaľ nespal :) Veru tie čajíky sú super..

Svatopluk stepanek

pre daulagari: na ten cajik tam musim zajst, ja zijem v tom, ze najlepsi cajik je na chate m.r.stefanika - v
lete ochladi, v zime ohreje
tento kus slovenska patri
k mojim "srdcovkam"

Daulagiri

Hehehe Juraj, veru si správny domorodec, to sa pozná :-)
Svatopluk: verím že ten čaj ťa nesklame, pretože je naozaj výborný.

Vargi213

potvrdzujem že je tu ozaj nadherne a prijemne co je samozrejme zásluhou aj príjemného manželského páru, ktorý to má na starosti :)) , urcite sa sem vratim

Mivym

Tu nás minulý týždeň v piatok správca pekne vypiekol! Po dohovorenom nocľahu mailom sme prišli a nikde ani noha. Neskôr sme sa dozvedeli,že pánko oberá v Taliansku jablká. Bacha na neho!

Erika

Mate pravdu priatel je v Talinsku,obera jablka a ja som prisla z pohrebu.Mili pan Svitek dakujeme

Erika

Mate pravdu priatel je v Talinsku,obera jablka a ja som prisla z pohrebu.

Miroslav Svitek

Milá pani Erika, ja sa podpisujem celým menom a bol som do dnešného dňa na dovolenke a mimo internetu. Takže neviem za čo mi ďakujete.Ale z Vašich mailov na moju mailovú adresu a zase pod plným mojim menom, srší niečo iné ako záujem poskytovať služby turistom. Keďže nemám čas teraz vymýšlať nové vlákno o službách pre turistov na Muráni, zatiaľ len toľko.

Erika

Ale viete velmi dobre zaco na sukromne maili ste reagovali velmi rad. ja som sa ospravedlnila za omeskanie,neviem sotva preco
lebo ste mali prist len večer. A bolo le 17, 3O H. Ked som prisla. Vypisujete aku
nam spravite reklamu. Ja si myslim ze uz ju mame nie vdaka Vam ale vdaka ludom ktorý sa knam radi vracaju a su to ludia aj z Bratislavy a okolia.Niektorý Vas aj poznaju. Moje meno uz viete, priezvisko som Vam napisala: Denešová

Miroslav Svitek

Vážená pani Denešová, veľmi pekne Vás prosím, prestante vypisovať. Ja som o našom "nestretnutí" nikam nepísal a v súkromnom maili som Vám napísal čo si o tom myslím. Vaše reakcie na tomto Fóre a to už nehovorím o tom čom mi vypisujete na súkromnú mailovú adresu začínajú presahovať normálne medze. Ak ste takí vynikajúci a všetci Vás chvália a ja Vás nikde verejne nehaním, tak naozaj nechápem Vaše tak trošku už histerické vypisovanie.Ak sa Vám nepáči čo napísal kolega, vypisujte jemu a mne už láskavo dajte pokoj.A verejnú "reklamu" priamo v sedle Burda Vám robí niekto iný a do medzisusedských vzťahov ma už naozaj nezaťahujte.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov