Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Diamantová brúska DMT na nože

Diskusná téma K článku: Diamantová brúska DMT na nože

Na začiatku by som chcel upozorniť čitateľskú verejnosť, že v žiadnom prípade nejde o vedecký test, odobrený meracími či akýmikoľvek inými prístrojmi či zariadeniami. Pocity, ktoré tu uvádzam, sú subjektívne, a dojem z nich vyplývajúci ako „fajn“ je spôsobený tým, že rovnako ako každý traper, tramp, horal, turista, horolezec, či iný tulák viem, že je pre mňa dôležité mať poriadny a dobre fungujúci nôž.

Gero

Ahoj priatel Boro,

utasne!!!! Dakujem ti v mene vsetkych nas...velkych aj malych chlapcov (ako aj v mene Tornádo Lou)...konecne nieco poriadne na nase noziky, dyky, dlata noznice... Uz som si ju aj objednal na webe dokoca o par euro lacnejsie. No nechcem ta uz tolko chvalit ale citala to aj moja dcera a povedala ze: "ako moze niekto opisat obycajne brusenie hlupeho noza tak putavo a zabavne"! Inac vdaka knihy dosli OK, ale co je podstatne ludia ktorym som im ich venoval boli velmi spokojni ba dokonca nadseni. Priatelka a kolegyna ktorej som jednu tvoju knihu venoval (vyrastla vo Vrutkach) mi dokonca vola, ze poznala ludi z pribehu Lavina. Este raz vdaka a prajem pekny zvysok leta a vela uzasnych literarnych podnetov na tvojich potulkach prirodou...Gero (zo ZV).

Marcel.c

Boro, ako je to s tou cenou, vo faktoch mas uvedene 45 EUR a v texte 30 USD, to nepasuje. Nie je to naopak?

Tanazilina

Že 30 USD za brúsku..... Vieš, koľko za to mohlo byť klobásiek? To by si nemusel tú jednu krájať a na jemné plátky, aby si sa podelil. Každému by sa ušla celá a ešte aj pifko k tomu.

Bacaardi

Takto sa pisu recenzie!!!!! radost citat...

Boro, ze ty si to napisal len preto, aby si sa pochvalil ake PARADNE noze mas v zbierke?:-)

Boro

Wotan: Na Slovensku som nenašial predajcu, ale stačí ti pozrieť na seznam.cz$ret a zadať heslo DMT a nájdeš okamžie aspoň dvch či troch predajcov. cena je od 850 do cca 1100.-Kč. A predávajú aj iné typy aj s inými hodnotami brusiva.

Wotan

Ahoj Boro, kde sa da objednat ta bruska?

Pinus

Ahoj Boro,
ten nôž s modrou rukoväťou nie je náhodou od výrobcu Frosts Mora Sweden? Ak áno, potom Ti gratulujem k výberu. Vzhľad nerieš - ten nôž je veľmi kvalitný.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum