Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

V rokoch 2006 až 2010 bola uskutočnená generálna rekonštrukcia horského hotela Kráľova studňa, čím sa podstatne zmenili pomery i kvalita poskytovaných služieb na hrebeni Veľkej Fatry. Je druhým najvyššie položeným hotelom a tretím najvyššie položeným ubytovacím zariadením Veľkej Fatry, poskytujúcim najvyšší štandard v pohorí. Prvý turistický objekt na Kráľovej studni vznikol v roku 1927.

Sanco

Vypadá to veľmo dobre. Načim ísť pozrieť.

Kocka

Áno vyzerá to dobre,ale žiaľ s obsluhou je to biednejšie.Tohto roku som tam bol na biku viackrát a čakať na polievku 45 minút a na načapovanie kofoly 25 minút/boli predo mnou 3 turisti to sa mi zdá trochu veľa.

Vrana

Pekne. Len jedna vec mi tam na fotkach chyba, ludia.

Frenzyturkey

chcel by som pochváliť kvalitu matracov v časti pre turistov, neviem či to bolo únavou alebo ako, ale taký príjemný pocit pri poležaní .. :)
ale inak výhrady mám rovnako ako ostatní, k prístupu (nechceli nás ako turistov pustiť do hotelovej reštaurácie, aj keď zrovna preto, že by mali veľa hostí to nebolo - neviem či to tak má byť alebo ako), a iným vychytávkam.
Tak či onak je to pekné miesto..

Bulat

tomuto miestu sa vyhybam, podstatne lepší "hotel" je totiž o kúsok vyššie :-)

Maroš.K.

Spali sme tam pred 4mi dňami a je to krása. Boli sme v turistickej časti. Chceli sme stanovať, no počasie nám to nedovolilo a premočený na kosť sme sa tam krásne vyspali a osušili si všetky veci. A ráno fakt výborné raňajky formou švédskych stolov, z ktorých som žil celý deň. Pri nepriazni počasia je to fakt výborná alternatíva ! Každému vrele odporúčam.

Zbajtek

Pripájam sa ku kladnému hodnoteniu, celý hotel svieti novotou milá a ochotná obsluha aj ked na pivko treba trochu dlhšie čakať, vrelo odporučam sa tu zastaviť a určite sa sem osobne v budúcnosti vrátim..

Muki

Príjemná zastávka na ceste z Malého Šturca na Borišov.Ochotná obsluha,určitě poslúži obiekt najma v nečase.Navštívili sme aj symbolický cintorín povyše.Podarilo sa.Zbýva popriat turistov,nie vandalov,nech dlho slúži.

UNCLE LACO

Dosť ma nemilo prekvapil fakt, že taký veľký hotel obsluhuje jeden chlap. A aj ten šiel vo štvrtok dole po pivo a nás hore čakala zamknutá chata. Vraj sme mu mali zavolať ... Na pevno som rátal s občerstvením a oddychom.
A ešte jedna pripomienka - 2,90 eura za párky?

Svatopluk stepanek

ujo laco - toto sa mi stalo pred okolo 10 rokmi. cele stupanie z detvy sa mi zdalo o oddychu na ch. na polane

  • a bola zatvorena. nuz som v hrnceku roztopil sneh, zmiesal so sladenym mliekom z tuby a pokracoval na snohy a suciu dolinu
    ( clovek aspon usetri )
Kupe1

dnes sme sa vratili z Kralovej studne. Všetko bolo o.k. počasie, ubytovanie, personal ........

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov