Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

Michajelidis

Bol som tam v septembri minulého roka. Na pivo sa čaká dlho a ešte je to aj tak nie velmi chutný urpiner. Pred príchodom sme si chceli telefonicky rezervovať v turistickej časti 3 miesta a že nedá sa lebo je plno, iba ak v hotelovej časti. Keď sme tam prišli tak recepčná hovorí že má pre nás predsalen posledné 3 miesta voľné v turistickej časti, ale napodiv sme potom v 8 miestnej izbe spali štyria. Z vedľajšej izby k nám nakukol jeden turista a ten vravel, že aj oni majú v izbe voľno, tak potom neviem čo si mám o tom myslieť. Oni sa asi naschvál snažia vmanipulovať telefonujúcich na to aby si rezervovali hotelovú časť a nie turistickú. My sme tam išli ale s tým že buď bude voľná turistická časť a keď nie, tak si postavíme stan.Ceny jedál vzhľadom na to že je tam prístup autom by mohli byť tiež rozumnejšie. Veď to nie je horská chata kam to musí na chrbte vyniesť nosič. Takže dojem je asi taký, že postavili naleštený hotel zameraný na rodinky z deťmi na ktorích sa snažia čo najskôr vyryžovať a klasický turista tam má dojem že tam akosi nepatrí.

Motorkár

Presne tento pocit mám z Kráľovej studne aj ja. Turistických miest je tam málo, a tak nás nan jeseň tiež dali do drahého hotela s raňajkami (prihorený hemendex). Kamaráti zase spali v hoteli pri prechode Veľkej Fatry, aj keď mali dohodnuté ubytovanie predom, museli hodinu čakať pred zavretým hotelom, to je úpadok. V noci bola zima lebo sa nekúrilo, voda tiekla len studená a raňajky boli biedne, museli sa ešte dotlačiť drahými párkami. Drahá klientela sa tam tiež akosi nehrnie. Kým sa majiteľ nespamätá, tak to ešte dlho nebude fungovať.

Tono

Hmmm... ja som mal zasa opacnu skusenost, ked som tam bol v jeseni na 3 dni. Strava velmi OK, piva okrem capovaneho dalsie 3 druhy (Kozel, Bazant, Plzen), ceny jedal a alka aj nealka ako v beznej blavackej restauracii, personal velmi ustretovy. Tiez sme spali v turistickej izbe. Boli sme tam pia+so+ne. V piatok sme boli sami, cez vikend boli vsetky miesta v turistickej casti rezervovane - do 20,00 hod. A tu je asi kamen urazu. Tiez prisla podvecer skupina turistov a museli ist spat do hotela z coho boli mierne rozcarovany. Ale malo byt fakt plno v turistickej casti, lebo ked sme sa ubytovavali, tak som videl tie rezervacie v knihe objednavok na vlastne oci (preto sme aj uvazovali, ze sa koli kludu preubytujeme na hotely, ale nakoniec sme ostali v tur. ubytovni). Nakoniec ale dve objednane skupiny neprisli (nestornovali pobyt) ani do 22,00 a tak v kazdej tur. izbe ostali volne 2 - 3 miesta. Tolko moja skusenost.

PS: inak ja som fakt na HH KS bol vzdi velmi spokojny, ci to bolo v davnej minulosti, alebo len nedavno.

Sitno

My sme mali rezervovanú turistickú izbu. Po príchode sme však zistili, že sú plne obsadené. Dali nám hotelovú izbu za rovnakú cenu ako je turistická. Raňajky boli vynikajúce, s krásným výhľadom z terasy.

Skauti z Malaciek-Marika

Na Kráľovej studni sme boli ubytovaní 2 noci od 4.8.2012 do 6.8.2012. Bolo nás 14.Nocľah sme mali zabezpečený v turistickej ubytovni.Mali sme síce 2 ženy na jednú noc na izbe, ale s tým sa musí rátať. Napriek tomu sme boli spokojní, čistota na izbách ako aj na soc. zariadeniach - sú nad očakávanie na úrovni, všade vládne pokoj , čistota, a rodinná atmosféra.
Hneď pri príchode nás očarila krásna príroda-oáza kľudu a balzam na dušu.V okolí kam ľudské oko dohliadne nádherný výhľad na okolitú prírodu.Dajú sa tu podnikať krátke vychádzky, ako aj jednodňové túry do okolia. My sme však pokračovali ďalej, náš cieľ :Hrebeňovka Veľká Fatra cez Smrekovicu.
Boli sme spokojní a preto odporúčam Hotel Kráľová studňa ako ubytovacie zariadenie aj pre rodiny s deťmi

Motorkár

Vraj sa zmenil prevádzkár hotela, ktorý sľubuje zmeny. Kto vie o tom niečo bližšie?

Stratená vybrama

Je to Jano a prišiel s Kubínskej hole. Po pár vetách ťažko povedať niečo viac, ale prvý dojem fajn.

Bikemartin

6.10.2012 príjemné prekvapko, vďaka novej cykloznačke už sa dá od Kráľovej studne na Krížnu na bajku legálne. Značka pokračuje smerom do Rybovského sedla a pod ním sa delí na smer Prašnické sedlo - červená a Rybô - modrá.

David Š.

Šel jsem tudy ve středu 3.10. a taky jsem byl mile překvapený, když jsem na trase na Krížnu viděl na tyči červené céčko. Letos už na to asi nebude počasí, ale příští rok je trasa jasná...:-)

Palo TT

Podla navstevneho poriadku je tato trasa legelna uz peknych par rockov, len nebola znacena v terene a vela ludi o tom nevedelo.

Pf.69

No neviem kto z bajkerov číta navstev..por..!?

Kocka

pf.69 by si sa čudoval koľko bikerov číta návštevné poriadky. A toto už bolo rozoberané i na iných stránkach ktoré podstatne viac navštevujú bikeri.

Axel

Ale pokracovanie z kriznej legalne nebolo, nie? A ako citam, vyznacili to na prasnicke, aj ked vacsina asi zamieri na ostredok tak ako doteraz...

Bikemartin

Axel, hrebeň je stále ilegal. Vyznačená cyklotrasa je časťou nejakej ´vrchárskej cyklomagistrály´ - na KS pri prameni je tabuľka Huty 90,6km, na križovatke pod Rybovským s. je ´Donovaly 24km´.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma